Hääviikko on alkanut!

Lähtölaskenta voi kai alkaa, vaikka pää ei ihan vielä olekaan käsittänyt, että tällä viikolla mennään naimisiin. Hääjuttuja on hoideltu kovasti ja suurin osa hommista on purkissa. Eilen kävimme kuulemassa kirkossa kuulutuksemme. Meillä kävikin vähän hullusti pari viikkoa sitten, sillä seurakunnan keskusvirasto ei ollut ilmoittanut meidän kirkkoomme kuulutuksiamme ja istuimme puolen suvun voimin sitten kuulemassa kuulutuksia, joita ei koskaan tullut. Murheesta päästiin yli ja kuulijaiskahvit pidettiin sitten etukäteen kaikesta huolimatta. Seurakunnalta oikein soitettiin perään pahoitellen ja seuraavalla kerralla pidettiinkin sitten ekstra hyvä huoli, jotta nimemme luettaisiin. Ja tulihan ne sieltä!


Tänään sulho piipahti parturissa ja minä hakemassa viimeistellyn pukuni. Nyt voin sanoa, että ensimmäisen kerran aloin jännittää. Ompelija teki vielä nopeat viime hetken muutokset ja minä tepastelin liikkeessä sillä aikaa kuin lauma muurahaisia olisi juossut housuissani. Yksi jännityksen aiheuttaja oli se, etten uskallakaan tanssia häävalssia tuunatuilla tennareillani, kuten oli tarkoitus. Ironista kyllä, olen muistutellut muita morsiamia pitkin vuotta välttämään kaksia hyvin erikorkuisia kenkiä hääpäivänä. Omissa tennareissani ja korkkareissa ei ole kuin viiden sentin korkoero, mutta sekin on jo liikaa häävalssiin, sillä astuisin helmani päälle jatkuvasti. Treeniä on siis edessä, jotta tanssi sujuu korkokengillä. Ja jos kaadun, niin onpahan ainakin vahvat käsivarret, joille heittäytyä!

Säätiedotteita seuraan useita kertoja päivässä, vaikka tiedän hyvin, että ennuste voi muuttua vielä monen monta kertaa. Tällä hetkellä tilanne näyttää ihan siedettävältä ja viimeisiä päiviä neiti-ihmisenä voi viettää melko rauhallisin mielin. Auttavia käsiä on ojennettu suunnasta jos toisesta, joten ehkä tässä vaiheessa voidaan todeta, että ollaan saavutettu se mitä toivottiin; hääviikkoa ei tarvitse viettää totaalisen paniikin vallassa. (Zen-bride -tila on siis edelleen saavutettavissa jumiutuneesta selästä huolimatta!) Loppurutistus on toki vielä edessä, kuten listastamme näkyy.Koristelu yms
-paikkakortit 
-ohjelmalaput (suunniteltu koneella)
-pöytäkartta (suunniteltu koneella)
-teline ja kehykset pöytäkartoille
-pöytänumerot
-menut pöytiin Melkein valmiit!
-menu buffetpöytään
-karkkibuffet (purkit, karkit, kauhat, koristelu)
-hääauton koristelu Delegoitu
-photo booth -tarvikkeet (Working on it!)
-tiekyltit Maalaus jäljellä!
-maljakot vieraiden pöytiin
-maljakko hääparin pöytään
-leffajuliste (suunniteltu koneella)
-teline leffajulisteelle
-sormustyyny
-heitettävät -> liput!
-vihkipaikan koristelu
-koriste tanssilattian reunaan 
-tähtisädetikkuja
-muistokynttilä
-nenäliinat 
-valokoristeet ulos
-pakkauslista ja pakkaaminen

Pukeutuminen
-sateenvarjo
-sukkanauhat
-kirjailu hääpuvun vuoreen
-sulhasen kengät


Käytännön asioita
-äänentoisto vihkipaikalle
-musiikki vihkipaikalle
-musiikki ruokailun ajaksi
-sulhasen parturi 
-morsiamen kynnet sekä kasvohoito 
-morsiamen ripset 
-ohjelman tarkka suunnittelu
-papin tapaaminen 
-floristin tapaaminen

-tapaaminen kuvaajien kanssa 
-sovi vihkiharjoitus
-häävalssi Treenattu!
-bändin soittolista
-kenkien sisäänajo
-korit wc-tiloihin 
-rokotteet häämatkaa varten
-lopullinen istumajärjestys
-lemmikkien hoitopaikka
-sormusten kaiverrutus/rodinointi

-esteidentutkimus

4 kommenttia:

 1. Ei oo enää montaa yliviivaamatonta kohtaa. Huippua! Jännittävän kutkuttavaa hääviikkoa teille! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa hääviikkoa! Toivottavasti ehditte myös rentoutua ja nauttia :). Ja vo tuota jumiutunutta selkää :(. Sunnuntaina koin itsekin yllärin aamulla, kun oli selkä mennyt yön aikana niin jumiin, etten pystynyt liikkumaan ilman miehen apua... Selkä kuntoon ja koroilla koreasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se tästä. Onneksi on noita ihania, jotka jaksavat hieroa jumiutunutta selkää. Nyt näyttää jo paremmalta. :)

   Poista