Sulhasen sukkaongelma ratkaistu!


Kyllä hääblogit ovat ihania! Kävin eilen Ilonan vinkistä etsimässä fuksianvärisiä miestensukkia vielä Stockmannilta ennen kuin alkaisin metsästää väriaineitta. Sukat löytyi, mutta enää oli jäljellä vain pientä kokoa. Päätin kokeilla onneani ja vilkaista vielä  Sokoksen tarjonta ja sieltähän löytyi samoja sukkia, vieläpä oikeassa koossa ja pikkuisen edullisemmin! Iso kiitos vinkistä Ilonalle! Tämä kävi paljon helpommin kuin olin odottanut.

Ihan täysin samaa väriä sukat ja kenkäni eivät ole, mutta samapa tuo. Sulho oli tyytyväinen, eikä tarvinnut ryhtyä mihinkään värjäysprosesseihin. Ja kuten näkyy, ostin kaksi paria siltä varalta, että myös bestman suostuu sujauttamaan fuksiaa kenkiinsä.

Psst! Sokoksella ja Stockalla oli myös väreinä ainakin fuksiasta hieman lilahtavampaa ja tummempaa versiota sekä turkoosia ja ehkä sinistä. Olin niin tohkeissani, etten hoksannut laittaa muistiin kaikkia värivaihtoehtoja.

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että löytyi :) Noi värjäyshommat ei ole koskaan ihan varmoja..

  VastaaPoista
 2. Mahtava löytö! Ja kiitos bloggauksesi omakin sulhoni havahtui että pitäisikö hänellä olla vihreät sukat :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi ihanasta hääblogista! :) hih. Hienoa, että löytyi!
  En ole muuten vieläkään uskaltanut kertoa, että ostin miehelle persikanvärsiset sukat. Ehkä sujautan ne vaan salamyhkäisesti hääaamuna hänen garderoobinsa joukkoon.. ;)

  VastaaPoista
 4. Meillekin on tulossa värilliset sukat! Ja tuo löytösi on just täydellinen! Eli taidanpa minäkin käydä Sokoksella nyt, kun sukkia mahdollisesti on saatavilla.

  VastaaPoista