Sohvapöytä puulaatikostaTässä se nyt on, nimittäin meidän uusi sohvapöytämme, joka on asunut meillä jo pari viikkoa. Huhtikuussa kauppasin pois massiivista arkkupöytää, joka kokonsa vuoksi ei sopinutkaan meidän olohuoneeseemme. Arkkupöytä oli sääli myydä, mutta tästä pikkukaverista en nyt enää luopuisi. Kuten huhtikuun postaukseen kurkistaessa näkee, tämä sohvapöytä edustaa juuri sitä tyyliä, jota lähdimme etsimään. Vanha väärinpäin renkaille heitetty puulaatikko on yksinkertaisen, orgaanisen ja luonnonläheisen oloinen. Sen pinta on ihanan karhea ja värimaailma lempeä. Renkaidensa ansiosta ketterän pikku pöydän voi helposti siirtää sivuun, jos vaikka haluan venytellä lattialla lempiohjelmaa katsellen. 

Pienen ja matalan sohvapöydän somistamisessa on omat ongelmansa. Kaikki kovin korkea näyttää hieman hupsulta, joten luulenpa suloisten tuikkukynttilälyhtyjen ja matalien maljakoiden päätyvän ostoslistalle.
Puulaatikon kyljessä on vielä aikoinaan liimattu lähetelappu. Laatikko on matkustanut Mäenpään kansakouluun Loimaalle.3 kommenttia:

  1. AIvan ihana! Ja ihan huippua, että alkuperäinen lähetetarra on jäljellä, se tuo oman tarinansa sohvapöydälle ja tekee siitä vieläkin persoonallisemman :) Ihan peruskivituikut eri väreissä näyttäisivät niin söpöiltä tuossa! Ja joku pieni pitsiliina? Nimim. miten niin muka maalaisromantikko ;)

    VastaaPoista