Onnellinen morsian sovituskopissa

Olin tänään pukusovituksessa ja leijailen edelleen pilvissä. Miten voikin olla, että hääpukuni näyttää kerta toisensa jälkeen kauniimmalta? Uudet korkokengät sopivat ihan täydellisesti pilkottamaan helman alta, helman pituus mitattiin sopivaksi ja tajusin vielä selkeämmin miten upea laahus puvussani on! Voi sitä surkuttelua, kun puku piti riisua pois... Tunsin itseni niin kauniiksi, että olisin voinut siltä seisomalta lähteä alttarille. Hienoa tässä on se, että puku tulee näyttämään vielä paremmalta muutosten jälkeen. Helmanlyhennyksen lisäksi sitä otetaan sivuista sisään ja luut muokataan sopivammiksi. Puvussani on monille valmispuvuille tyypillisesti liian lyhyet luut, jotka päättyvät epäimartelevasti lantion yläpuolelle muodostaen siihen hassun kulman tai kuprun. Nämä luut poistetaan ja tilalle laitetaan pidemmät, jotka tulevat suoristamaan puvun linjaa. Ompelija totesikin, että muutos on usein iloinen yllätys, joten seuraavaa sovituskertaa odotan innolla. I-ha-naa!

8 kommenttia:

 1. Oon niin iloinen sun puolesta! Mulle kävi niin että kun viime viikolla sovitin mun viimeisteltyä mekkoa, mulle tuli heti tunne että mä haluankin jotain muuta, ettei se tuntunutkaan hyvältä.. Nyt olis kuukausi aikaa löytää uusi, saa nähdä miten käy:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. :/ Olen kyllä varma, että se oikea löytyy, kun niin on tarkoitettu. :)

   Poista
 2. Kuulostaa niin ihanalta ♥ En malta oottaa sitä päivää kun joskus oman puvun löydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli se mahtava fiilis vasta nyt. Pukua ostettaessa en kyyneleitä vuodattanut tms, vaikka pukuun ihastuinkin. Vasta nyt häiden alla puku aiheuttaa pientä herkistymistä. :)

   Poista