Must have wedding photos part 4: Morsian rentoilee

Jos vain aikatauluihin sopii, ajattelin otattaa kuvaajallamme hotellilla muutaman potrettikuvan ennen häitä. Tässä muutamia rennonpuoleisia otoksia, jotka kelpaisivat itsellekin. Mistäs me loihdittaisiin muuten noin upea sohva paikan päälle?


Välillä voi toki hieman irrotellakin...
Ja relata kaason kanssa ammeessa...


8 kommenttia:

 1. viimeinen kuva on aivan ihana <3 muista ottaa myös kaason kanssa kuva :) kuulostaa itsestään selvältä mutta unohdimme parhaan ystäväni kanssa tämän hänen häissään täysin.. meistä on tasan yksi kuva koko häistä ja siinäkin katsotaan eri suuntiin :D olisi tavallaan ihan kiva että olisi jäänyt joku muisto tuostakin tapahtumasta kun on pennusta asti yhteiskuvia tyyliin lapsina keinussa-koulun luokkaretkellä-vanhojen tanssit-ylioppilasjuhlat jne ... tämä ei kai sitten ollut niin iso juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, me ollaan varattu erikseen aikaa, että saadaan kaikkien vieraiden kanssa yhteiskuvia. Olen monen kuullut niiden unohtamisesta varoittelevan. :)

   Poista
 2. Tuo ammetsydeemi on ihana! Ja mäkin halua pomppia sängyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amme voi olla vaikea toteuttaa, mutta meidän hotellihuoneessa on sentään sänky. :D

   Poista
 3. Se on niin jännä, miten eri tavalla ihmiset voivat nähdä samat kuvat :) Mulle noista ensimmäisistä ei todellakaan tule mieleen rentoilu, vaan tönkköjäykkä mukarento poseeraus :o
  Lavastetut tilanteet muutenkaan harvemmin näyttävät mielestäni kivoilta, eli meille tulee luultavasti lähinnä tilannekuvia, ja muutama pakollinen "jäykkisotos".
  Makuasioita toki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on toki kiinni myös kuvattavasta milloin tulee mukarentoja jäykkisotoksia. Style-kuvien mallimallit, jotka eivät ole oikeasti naimisiin menossa harvemmin ovat yhtä aitoja kuin ihan oikeat morsiamet. :)

   Poista