Kynsilook hääpäiväksi

Monen muun tavoin myös tämä morsian haluaa jotain ekstrakivaa kynsiin hääpäiväksi. Haluan lakkaukset omiin kynsiin, sillä en usko rakennekynsien säilyvän hyvässä kuosissa omassa käytössä. Puuhaan paljon puutarhassa ja tälläkin hetkellä oikean käden kynnet ovat hieman lyhyemmät kuin vasemmassa kädessä. Hanskatkaan eivät paljon suojaa, kun viettää muutaman tunnin kitkekässä rikkaruohoja. Kynsienkasvatus on kuitenkin parhaillaan menossa ja aionkin suunnata ennen häitä ammattilaiselle kynsienhoitoon. Nyt pitäisi vaan vielä osata päättää mitä haluan. 

Jo nopealla vilkaisulla löytyi monenmoista vaihtoehtoa, jotka miellyttivät omaa silmää. Glitterit ovat toki aika huikeat, mutta epäilen niiden hohdon ajan mittaan hiipuvan omissa silmissä, eivätkä ne näin ollen ihan aikaa kestävin vaihtoehto itselle. Mutta saahan niitä silti ihailla ja käyttää muissa tilanteissa.


Hetken harkitsin fuksiaa sormiin, mutta totesin sen olevan liian räikeä ja riitelevän kimppuni kanssa. Fuksiaa tulee siis varpaankynsiin, ilman glitteriä tosin. Käsiin haluan hempeää roosaa ja ainakin nimettömiin jotkin timanttikoristelut yhdistellen kahta alimmaista kuvaa. Näillä mennään!

Kuva


1 kommentti:

  1. Minulle laitettiin geelikynnet heinäkuun ekana päivänä ja voin sanoa kun lomalla olen ollut niin on puutarhassakin möyhitty. Kynsille ei ole käynyt mitään ja olen tehnyt hommia ilman hanskojakin :) joten turhaan huolehdit ;)

    VastaaPoista