Hei haloo, sä oot menossa naimisiin!

Monet tämän kesän morsiamet elävät kovin kiireistä aikaa, sillä elokuussa tanssitaan vielä monet häät tänä vuonna. Kiire ja stressi näkyy myös hääblogeissa, sillä monet bloggaajat ovat häiden alla liian kiireisiä postailemaan uusia tekstejä päivittäin. Kun näitä päivityksiä sitten pääsee lukemaan, on monessa (omat tekstini mukaan lukien) sama perusvire; paljon tekemistä, kauhea kiire ja vielä hirveämpi stressi. On palaveria, sormusten kaiverrutusta ja hääviikon aikataulutusta. Näitä juttuja itse kirjoittaessa ja lukiessa koin sydänjuuria ravistavan havahtumisen. Hei haloo, sä olet menossa naimisiin!Kuinka monta vuotta olen ihastellut hääautoissaan ohi ajavia onnellisena hymyileviä hääpareja ja miettinyt, että jonain päivänä minäkin... Kuinka tajusin sitten löytäneeni sen ihmisen, jonka oikeasti haluan kanssani hääauton takapenkille. Kuinka kutkuttavaa oli löytää puku, joka päällä haluan sanoa hänelle "tahdon". Kuinka järisyttävän, uskomattoman, käsittämättömän onnekas oikein olen! Ja niin olette muuten te kaikki muutkin. Häät järjestetään kerran ja ennen kuin huomaakaan, on päivä jo ohi. Rakas puoliso ei toivon mukaan kuitenkaan ole menossa minnekään. Tehkää siis itsellenne palvelus ja katsokaa kaikkien hääjärjestelykiireiden keskellä tulevaa puolisoanne. Varastakaa pieni hetki ihan vain teille kahdelle ja sille tosiasialle, että olette maailman onnekkaimpia löydettyänne toisenne. Siitähän hääpäivässä on kyse. Ei pöytäkoristeista, liitutauluista tai häävalsseista, vaan teistä kahdesta ja tarinasta, joka on pidempi kuin yksi päivä.

14 kommenttia:

 1. Amen! Itellä se kiire on vasta tulossa, ja tää oli niin asiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kun pitää mielessä niin hyvin menee! :)

   Poista
 2. Onneksi minä ehdin kaiken hulinan keskellä tuntea myös kuvailemasi tunteet ja rauhoittua ja nauttia siitä toisesta mutta olet ihan oikeassa! Hääpäivänä mua ei yhtään haitannut vaikka en ollut tajunnut synkata koko soittolistaa offline-tilaan ja kaikki valitsemani laulut eivät soineetkaan. Eli hirveän vähän asioita siinä hääpäivässä kuitenkin on mielettömän tärkeitä. Lähinnä se sulhanen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Monelta nämä jutut meinaa varmasti kiireessä unohtua. :)

   Poista
 3. Ihana sinä. :) Olet niin oikeassa.

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin! Mutta vaikka mäkin tässä hötkyilen, niin kyllä edelleen nautin tästäkin osuudesta, kun saa kääriä hihat ja tosissaan tehdä töitä viimeiset viikot. Hääpäivänä aion myös nauttia täysillä enkä murehtia tekemättömiä juttuja. Ja nauttia ihanasta sulhasestani! :)

  VastaaPoista
 5. Heeeeelll yeah! :D Hassua, että pappi puhui ihan samoista asioista eilen kun vihdoin tavattiin! :D Näkyyköhän se mun naamasta...? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi! Nyt rentoutumaan oman kullan kainaloon. :)

   Poista
 6. Aivan totta!
  Itse muutama päivä sitten mietin, että mulla on maailman para sulho, eikä millään muulla pitäisi olla hirveästi väliä! Silti juuri sitä parhainta tulee stressattua kaikella turhalla eniten... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan pari kertaa tehty ihan aikaa meille kahdelle menemällä kävelyille tai syömään. Silloin ei stressata hääjutuista, vaan nautitaan toisistamme. Kummasti keventää mieltä. :)

   Poista