Häämeikkimietintää

Parin viikon päästä olisi edessä koekampaus ja samalla myös koemeikki. Jostain syystä en ole hääpäivän meikille uhrannut juurikaan ajatusta. Luonnollinen ja raikas ovat olleen sanoja, jotka päässäni ovat meikkiä ajatellessa pyörineet. Minulla on luonnostaan tummat ripset ja kulmat, joten meikin "raamit" ovat sen verran voimakkaat, etten tule arkena käyttäneeksi juuri muuta kuin eyelineria, ripsaria ja monesti myös jotain hempeää luomiväriä. Hääpäivänäkään en halua lähteä tekemään kokeiluja, joten no smokey eyes for me! Mainittakoon myös, että sulhanen on luonnollisen lookin kannattaja ja katsoisi taatusti karsaasti, jos olisin tumman iltameikin vetäissyt naamaani.

Jotain inspiskuvia olisi meikkaajalle hyvä viedä, joten kaivoin meikkikuvien seasta tällaisia suosikkeja. Tumma rajaus, kenties roosan sävyinen luomiväri hopealla höystettynä, tummat ripset ja hempeät huulet. Se olis sitten siinä!3 kommenttia:

  1. Kauniita meikkejä, nuo kaksi ylintä on mun lemppareita! Sen verran kommentoisin, että kovin punertavaa roosaa kannattaa välttää päivänä (kuten esim tuo 2. kuva alhaalta), jolloin saattaa olla kyynel herkässä. Punainen väri nimittäin saattaa hyvinkin helposti korostaa itkettyneitä silmiä :)

    VastaaPoista