Budjettiin sopivia pöytäkukkiaTestailin tänään häidemme tulevaa pöytäkukkasomistusta. Alkuperäinen tarkoitus oli sijoittaa pisimpään pöytään neljä maljakkoa kimppuineen ja kolme kahteen muuhun pitkään pöytään. Budjetin naristessa liitoksissaan päätimme nipistää kukkakustannuksista hieman pois ja laitoimme pöytäkukkaideat uusiksi. Olemme hankkineet konjakki- ja punaviinilaseja, jotka sijoitetaan kolmen ryhmissä yhden maljakon tilalle. Maljakko kukkakimppuineen maksaa vähintään 30 euroa kipaleelta, kun taas kolmen lasin kukkasomisteelle tulee hintaa noin 12-15 euroa valituista kukista riippuen. Säästö on siis ihan mukava. Nyt pitkiin pöytiin tulee siis yksi kimppumaljakko keskelle sekä kaksi lasiasetelmaa sivuille. Pöytien somistus säilyy kevyenä ja teemaan sopivana. Menut tullaan nimittäin tekemään viinipullojen etiketteihin, joten lasit sopivat kukkamaljakoiksi paremmin kuin hyvin.

Kimpuissa tulemme toivon mukaan käyttämään puutarhasta saatavia kukkia, jolloin säästämme kukkahankinnoissa vielä lisää. Konjakki- ja punaviinilaseihin taas ostetaan kellumaan luultavimmin ruusuja tai neilikoita. Nämä suloiset ruusut ovat omassa puutarhassamme kasvavaa Mariatheresia-lajiketta. Sävy on hiukan turhan vaaleanpunainen häiden väriteemaa ajatellen, vaikkakin todella kaunis.
(Kuvissa näette myös vilauksen uudesta sohvapöydästämme, josta postailen myöhemmin.)

9 kommenttia:

 1. Niin sohvapöytä kuin kukatkin näyttää varsin ihanilta :P

  VastaaPoista
 2. Siis IHANAT! Meille on tulossa matalat maljat (neliön malliset) ja niihin sitten vesikristallia + 4-5 ruusua pystyyn. Mutta nämäkin ovat kyllä tooodella kauniit! Jotenkin ihanan raikkaat ja romanttiset!

  VastaaPoista
 3. yhdyn edellisiin kommentteihin. ihanan raikkaat.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan keveät ja herkät! Toimin kaasona syksyllä ja hyvä vinkki nämä kukat :)

  VastaaPoista
 5. Ei lainkaan liity asiaan mutta haastoin sinut blogissani :) Tee jos häätohinalta jaksat ja ennätät :)

  VastaaPoista
 6. Nämä kuvat iski ja lujaa! sopii niin täydellisesti meidän häihin! Kiitos vinkistä ! :)

  VastaaPoista
 7. Kristan kommenttia mukaillen: kauniin simppeliä ja tyylikästä! Myös sohvapöytä näyttää oikein hyvältä, innolla jatkoa odotellen... :)

  VastaaPoista