Vihkipaikalle koristelyhtyjä

Vihkipaikan koristelu on ollut pohdinnan alla koko hääsuunnittelun ajan. Meidät vihitään hyvän sään vallitessa meren rannalla pienen hiekkapolun päässä olevalla laiturilla. Vieraat sijoittuvat hiekkapolun molemmille puolille. Jos hääpäiväksi lankeaa huono ilma, pitää vihkitilaisuus siirtää sisätiloihin. Koristeeksi kaipaisimme jotain helposti siirrettävää, joka sopisi sekä sisälle että ulos. Style Me Pretty -sivustolla ihastuin erään hääparin koristeluideaan.


Tuolien viereen sijoitetut pitkät sirot lyhdyt on koristeltu erilaisilla nauhoilla ja koristeruusuilla. Maahan levitellyt ruusunterälehdet kruunaavat kokonaisuuden. Nämä sopisivat juhlapaikkaamme täydellisesti! Iso plussa on myös se, että nämä koristeet on helppo hankkia, siirtää, yhdistää häiden jälkeen oman kodin ja pihan sisustukseen tai myydä eteenpäin.


2 kommenttia:

  1. Kauniit! Lyhtyjen on varmaan ihan hyvä olla tarpeeksi isoja, ettei metalli kuumene liikaa. Koristeet voi nimittäin kärtsätä aika pahasti, varsinkin, jos sisällä on tosi korkea kynttilä. Oon joskus ollut töissä sisustuskaupassa, ja siitä piti aina varoitella asiakkaita :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea. Täytyy vaan vielä varmistaa juhlapaikalta saako kynttilöitä laittaa lyhdyissä palamaan ollenkaan.

      Poista