Olemattoman kartan metsästys a.k.a. The KutsukämmiNo niin. Tekstarit ja puhelinsoitot kertovat kutsujen saapuneen perille. Kutsut eivät olisi kuitenkaan mitään ilman pakollista pikku mokaa ja vieraat ovatkin saaneet tänään etsiskellä kirjekuoresta olematonta karttaa, jonka ilmoitimme hääinfossa kutsun ohesta löytyvän. No eipä me mitään karttaa kuitenkaan tehty ja tuo teksti unohtui kaikessa hässäkässä poistaa hääinfosta. Oho, kuis nyt silleen. Onneksi tämä oli kuitenkin niin minimaalinen moka, että osasimme kuitata sen naurulla. Pääasia, että vieraat ovat kutsunsa saaneet ja hääinfosta löytyi kuitenkin juhlapaikan osoite. Sydäntä lämmittivät myös kutsuista saamamme kommentit. Nyt alkoikin jo nähdä käsissä kuukausitolkulla pyörineet ja persoonattomiksi omissa silmissä muuttuneet kutsut uudessa valossa. Ihanaa! En malta odottaa, että pääsen pian esittelemään ne!

Tunnustaako joku muu kutsumokia? 

8 kommenttia:

 1. Voi ei :D No mutta, tuommoisia sattuu! Ja mäkin täällä jo innolla odotan kutsujen esittelyä! Milloin milloin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian kiireet hellittävät ja pääsen kuvailemaan kutsut kunnolla. Jätettiin tarkoituksella itselle muutamat kappaleet. :)

   Poista
 2. Onneksi ei tuon suurempi moka kuitenkaan :)

  Itsellemmehän tuli moka puhelinnumerossa, johon ilmoittautumiset piti ottaa, mutta se huomattiin kuitenkin ajoissa (tosin vasta kutsujen kuoritusten jälkeen). Eilen huomasin myös, että olin totaalisesti unohtanut kutsua erään pitkäaikaisen ystäväni, jonka todella haluaisin häihin, vaikka harvemmin nykyään välimatkan vuoksi nähdään :P Kutsu hänelle lähti tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin lukeneeni tästä blogistasi. Onneksi nämä ovat kuitenkin vain kutsuja, eikä elämää suurempia asioita. :)

   Poista
 3. Meidän häissä lukee yhdessä kohtaa suoraan vietnamista käännettynä: "tervetuloa viettämään meidän LASTEMME häitä". Yksi kolmekirjaiminen sana ja merkitys muuttui täysin. Moka tuli siitä, kun tilattiin vanhemmille omat kutsunsa ja meille omat kutsut ja yhteen kohtaan oli jäänyt tuo lapsi-sana. Heh, nyt mä vaan nauran koko asialle, mutta kyllä silloin harmitti ja paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :D No mutta, tuollaista sattuu. Hyvä, että nyt jo voi nauraa asialle. :)

   Poista
 4. Hihittelen tuolle kuvalle, aivan ylisuloinen! :D
  Mutta niin, asiaan: luin kutsujemme tekstin moneen otteeseen uudestaan kirjoitus-/ajatusvirheiden takia. Luetutin kutsun myös miehellä monesti eikä hänkään löytäny virheitä. Numerotki oli oikein monen tarkistuksen jälkeen. Tyytyväisenä sain kutsut postiin. Anoppi sitten soittikin kutsun saatuaan ja kehui niitä. Kehumisen jälkeen hän kuitenkin jatkoi "mutta": "elomme"- sana oli tullut kolmella m:llä. Pientä toki, mutta kyllä se siinä tilanteessa harmitti kun aikaa ja vaivaa kutsuihin oli käytetty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Miten sitä sokeutuukin omalle tekstilleen niin pahasti? Meillä oli sama juttu. Molemmat luettiin kutsu ja hääinfo moneen kertaan oikein ajatuksella. Silti kumpikaan ei jäänyt ihmettelemään höpötystä olemattomasta kartasta. :D

   Poista