Kysely: Mikä oli vaikein valita tai löytää?Häävalmisteluihin liittyy monia vaikeitakin valintoja, joista monet liittyvät hääparin ulkonäköön. Itselleni hääpuvun valinta oli loppupeleissä aika helppo, vaikka kyyneleitä ei "sen oikean" kohdalla tullutkaan vuodatettua. Kampaus ja asusteet ovat muuttuneet matkan varrella pariinkin otteeseen, mutta erityisesti kenkiä sain etsiä todella pitkään. Lopputuloksena hollilla on neljät eri jalkineet hääpäivää varten, joten valinnanvaraa löytyy. 

Nyt minua kiinnostaisi tietää mikä hääpäivän lookiin liittyvä asia aiheuttaa morsiamille ja miksei sulhasillekin eniten päänvaivaa. Klikkaile oma vastauksesi sivupalkin kyselyyn ja kerro toki kommenttiboksissa lisää valintojen vaikeudesta. 

10 kommenttia:

 1. Meillä oli kyllä vaikein löytää morsiamen kelpuuttama kakkukoriste! :D Lopulta morsian tilasi sen kakuntekijältä ja tuli kyllä täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nirsoiltiin molemmat kakkukoristeiden kanssa, mutta lopulta selvä valinta oli Willow Treen Promise. Jotenkin tuntuu, että näitä perinteisiä muovisia huumorikoristeita on jo niin paljon, että monet haluavat jo jotain ihan muuta. :)

   Poista
  2. Posliininen/tms olisi toki ollut vaihtoehto mutta kun en oikein usko että jaksaisin sitä kovin montaa vuotta säilyttää. Joten meidän on sitten syötävä!!! Tosin kuristan omin käsin sen vieraan joka uskaltaa yrittää syödä sen! (Villi veikkaus että oma tai sulhasen isä...)

   Poista
 2. Vihkisormus ehdottomasti! Ei vieläkään hajuakaan minkälainen hankitaan. Kauhea paine valita, se kuitenkin on sormessa loppuelämän, eli paljon "tärkeämpi" päätös kuin mikään hääpäivän asia.

  VastaaPoista
 3. Yllä mainittu kaunkoriste olisi varmaan voittaja, koska sitä ei ole vieläkään! Yhden kivan olen nähnyt ja sekin maksoi liikaa....

  Toinen minkä kanssa jahkailen, on kampaus. Suoraa vai kiharaa, suoraa vai kiharaa. Toivottavasti koekampaukset helpottavat valinnanvaikeutta :)

  VastaaPoista
 4. En ole vielä edes etsinyt, mutta uskon vakaasti, että puku tulee olemaan ehdottomasti vaikein löytää! Olen ongelmallisen kokoinen ja nirsokin vielä... Siinäpä yhdistelmä!

  VastaaPoista
 5. Mulla näyttää tällä hetkellä ehdottomasti vaikeimmalta nuo (mistä olen tuolla blogini puolellakin jutustellut) sopivat aluvaatteet hiukkasen haastavan puvun alle. Usko että tästäkin selvitään, mutta ihan ekalla kerralla en usko tämän homma menevän oikein :)

  VastaaPoista
 6. Äänestin hääpukua, sillä kävin sovittamassa ainakin reilusti yli 50 eri mallia ja oikean puvun kohdalla ei täälläkään vuodatettu kyyneleitä. Lopulta sain pakkomielteen: hääpuku täytyy löytää ennen joulun pyhiä! Sitten palasin takaisin päin ja kävin tekemässä kaupat eräästä aivan upeasta puvusta, jota olin sovittanut aiemmin, joka oli tosin useamman koon liian suuri. Oikeastaan vasta muokkausten jälkeen meinasi kyyneleet tulla silmiin, kun sen näki oman kokoisena. Se on täydellinen!
  Koko hääruljanssin ehdottomasti vaikein valinta oli kuitenkin juhlapaikka. Päätimme, varasimme, pohdimme, kaduimme, etsimme uutta, tuskailimme.. ja lopulta pysyimme ensimmäisessä valinnassa. Hyvä niin, se on upea! :)

  VastaaPoista
 7. Huoh, ehdottomasti sormus. Timantittomia/kivettömiä/ilman timanttileikkausta tms on niiiiiin vähän valikoimissa.

  VastaaPoista
 8. Sormus oli vaikein. En halunnut vihkistä kovinkaan näyttävää ja kihlani puolipyöreän rungon kanssa sopivaa sormusta sai etsiä pitkään! Lopulta sitten löytyi :)

  VastaaPoista