Kippis!

Täällä ollaan taas tuottoisan viikonlopun jälkeen! Perjantaina käväisin Keski-Suomessa etsimässä suloisen kukkaistyttöni kanssa hänelle juhlapukua häihin ja nyt senkin voi ruksia yli tehtävälistalta. Myös kaaso oli löytänyt itselleen puvun, joten alamme olla pukeutumisasioissa selkeästi voiton puolella.

Lauantaina kipaisimme sulhasen kanssa Pentikissä, josta mukaan lähti kuohuviinilasit häitä varten. Olemme syksystä asti etsiskelleet meidän näköisiä kuohuviinilaseja... tuloksetta. On tullut nähtyä kaiverrettua ja maalattua, koristeellisella varrella ja ilman. Ja kaikki tuntuvat olevan täynnä kammoamiamme sydämiä! Ihan peruslasejakaan emme halua, joten joku pieni twisti niissä saisi olla. Peli oli aika lailla selvä, kun selasimme Pentikin kuohuviinilaseja. Valo-sarja on juuri meidän näköisemme ja häälahjatoivelistalle heitettin samantien myös saman sarjan viinilasit.

Kuoharilasit päätyivät siis pihistä-listallemme, emmekä edes viitsineet kysyä näihin laseihin mahdollista nimi/päivämäärä-kaiverrusta. Lasit ovat kauniit ja ajavat asiansa näinkin!
Näillä kilistellään parin kuukauden kuluttua!

6 kommenttia:

 1. tosi kauniit lasit. En edes muistanut että tuollaiset pitää hankkia.. hehe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No postaus tuli siis hyväksi muistutukseksi, vaikka suoraan sanoen, eivät nämä meillekään mitenkään erityisen tärkeät ole. Kunhan muistoksi jäävät. :)

   Poista
 2. Jos muutatte mielenne ja haluuttekin ne kaiverrukset, ni voitte tuoda mulle ne kaiverrettavaksi ;)
  Oon siis ennenkin kaivertanu, ei ois eka kerta :D

  VastaaPoista