Kaksi kuukautta

Eilen illalla sängyssä maatessa lähestyvän hääpäivän todellisuus iski ensimmäisen kerran. Enää kaksi kuukautta. Pienet perhoset oikovat jo siipiään vatsanpohjassa ja välillä tekisi mieli kiljua jännityksestä. Ihan pikkaisen vain. Kun menut, ohjelmat, photo booth -tarvikkeet, kyltit ja karkkibuffetin saisi tehtyä, olisi hommat jo ihan hanskassa. Tällä viikolla jännätään myös juhlapaikkaan liittyviä asioita, sillä kysymyslistamme on jo aika huikean pitkä. Jossain kohtaa taatusti ilmenee ongelmia, mutta pidetään pää kylmänä. Millainen on muiden elokuun hääparien tilanne? Onko aikataulu pitänyt vai iskeekö paniikki?

11 kommenttia:

 1. Krääh. Me ollaan menossa tänään cateringin kanssa katsomaan meidän juhlatilaa ja ... MULLA EI OLE YHTÄÄN KYSYMYKSIÄ mielessä. Ei mitään. Luotan nyt siihen, että catering kysyy kaikki tarvittavat heidän hommaansa liittyvät jutut. Ja mies saa hoitaa loput. :/ Mutta mielelläni kuulisin kaikki mitä olisi pitänyt muistaa kysyä. :) Mutta siis asiat on hyvin, jos sinulla on jo vahva visio asioista joita haluat tietää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. Meillä kysymysten määrää lisää se, että meidät vihitään juhlapaikalla. Voisin kyllä tehdä pientä postausta kaikesta mitä on hyvä muistaa kysyä tai varmistaa palavereissa. :)

   Poista
 2. Me mennään myös tällä viikolla pitopalvelun ja valokuvaajan kanssa katsomaan juhlapaikkaa. Kysymyksiä on kyllä, mutta ei ihan mahdottomasti :) Järjestelyt on melko hyvällä mallilla, mutta kyllähän tässä vielä tekemistä on. Kukat tuottaa päänvaivaa, mutta kai ne jotenkin hoidetaan. Karkkibuffet hylättiin kokonaan, vaikka olishan se ollut kiva, mutta pakko tinkiä jostain..

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me nipistettiin budjettia kukkien kohdalla. Omasta maasta toivon mukaan saadaan kukkia ja osa pöytäkimpuista muutettiin hieman edullisemmiksi vaihtoehdoiksi.

   Poista
 3. Oi että! Jännää, ihanaa, mahtavaa, kaikkea sellaista.


  <3

  VastaaPoista
 4. Meillä enää 2 viikkoa!! (vajaa sekin) Fiilis on hyvä, lähinnä murehduttaa mitä on mahdollisesti unohtunut..mutta niillä mennään mitä on :) Tärkeimmät asiat on kumminkin hoidossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Hienoa, että perusjutut on aikataulussaan, eikä tarvitse ihan stressaamaan ryhtyä. Ihania viimeisiä viikkoja neiti-ihmisenä! :)

   Poista
 5. Meilläkin enää alle kaksi viikkoa.. tässä juuri väsäilen vieraskirjaa ja viirejä... Eli hommaa riittää :D

  *S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hommat luistaa ja jutut tulee valmiiksi. Ihania häidenalusviikkoja! :)

   Poista
  2. Joo hommat luistaa.. Onneksi on sadesää niin malttaa pysytellä sisällä... Silti löydän itseni (edelleen) selailemasta nettiä.. Aivan kuin ei muuta hommaa olisi :D

   *S

   Poista