What a feeling! - Or not!

Tällainen fiilis jos olisi hääpäivän aamuna!


Realistisempi kuva on kuitenkin varmaan se, että kökötän kampaajan tuolissa lakananvalkoisena ja vatsaväänteisenä vastaillen kysymyksiin yhden sanan lauseilla. Olen yrittänyt tehdä mielikuvaharjoituksia vihkitilaisuutta varten, mutta jumankekka se on aina yhtä jännää päänkin sisällä. Entäs sitten todellisuudessa? Miten voi olla, että pienestä asti esiintymistä rakastanut morsian voi olla näin paineessa vihkitilaisuudesta? Yhyy... Mielikuvaharjoitukset jatkukoon. 

Hyvää sunnuntaita kaikille morsiamille ja muille lukijoille! Otetaan kuvan fiilistä mukaan tähän päivään jookos?
P.S. Kai muitakin jännittää vihkiminen vai stressailenko ihan yksinäni?

6 kommenttia:

 1. mun vanhemmat meni 27 yhdessäolovuoden jälkeen naimisiin maistraatissa, vain me lapset oltiin paikalla. silti äiti oli ihan hiljaa ennen jutun alkua ja pillahti itkuun kun sanoi tahdon :) että ilmeisesti se vähän jännittää kaikkia. älä huoli, varmasti kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 2. Voi kuule, mä oon ollu jo ihan puolipaniikissa ennen vihkikeskustelua ja kyyneleet silmissä kuulutuksissa, että tsemppiä vaan mulle tän illan kirkkoharjoitukseen! :D

  VastaaPoista
 3. Mun. tai siis.. krmh.. meidän häihin on enää 3 viikkoa aikaa.. mun nukkuminen loppui viikko sitten maanantaina kun jännittää. Eli nyt on viikko valvomista takana.. Valvominen puolestaan lisää stressiä, koska olen päivisin sitten unenpuutoksesta ihan sekaisin ja mun on pakko jotenkin saada unta palloon, etten ole ihan kamalan näköinen ja sekaisin häissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Koita nyt saada unet äkkiä takaisin ennen kuin oot ihan puhki! :/

   Poista