Viikonlopun saldona onnellinen ihminen


Taas hurahti yksi viikonloppu ohi ilman postauksia ja muiden blogien selailua. Otan kaiken takaisin heti huomisesta lähtien, mutta tänään en jaksa todeta mitään muuta kuin että olipa ihana viikonloppu. Hääsuunnittelu ei edistynyt millin vertaa, mutta kamera on täynnä kuvia ja vatsa pullottaa herkuista, takapihalla seisoo upouusi pergola, jalat ovat väsyneet kävelystä ja autossa istumisestä ja silmät sirrillään kaikesta kauniista, mitä on tullut nähtyä. Lyhyen viikonlopun aikana ehdin pariinkin juhliin ja vierailimme sekä Billnäsissä että jokakesäisessä kohteessamme Fiskarsissa. Merisuolasuklaa oli sulaa autoon ja silmät lurppasivat jo kotimatkalla, mutta en kutsuisi tätä miksikään muuksi kuin laatuajaksi.

Toivottavasti teillä kaikille oli yhtä upea viikonloppu kuin täällä! Ensi viikolla otetaan kiri hääjutuissa!

6 kommenttia:

 1. Piti ihan googlettaa että mikä on pergola. :D Kiva että on ollut ihana viikonloppu, hääsuunnitteluiden lomassa on ihana välillä heittää aivan vapaalle ja unohtaa häätkin hetkeksi. Toivottavasti ensi viikkokin on aurinkoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hyvä irtiotto hääjutuista, vaikka kyllähän ne tuolla takaraivossa aina pyörivät. Pahasti kyllä näyttää siltä, että tällä viikolla ilmat hiukan viilenevät. Eiköhän se kesä kuitenkin vielä palaa. :)

   Poista
 2. Ihana ja blogiton viikonloppu täälläkin takana! Hyvä näinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia breikkejä kaipaa kyllä välillä! :)

   Poista
 3. Aika hiljaista oli viikonloppuna koko blogirintamalla. Olisiko ihanien ilmojen syytä? Enpä itsekkään tullut rustanneeksi mitään, mutta valitettavasti se ei johtunut kesästä ja elämän pienistä nautinnoista vaan järkyttävästä opiskelukiireestä. Ihanaa, että sinulla oli ihana viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppejä opiskelukiireisiin! Onneksi kesä on vasta aluillaan ja monia aurinkoisia viikonloppuja on edessä. :)

   Poista