Toppausta kehiin!

Voihan tyttäret! Taisin löytää itselleni hääkengät... taas! Saatoin ehkä laittaa Brandokselle tilaukseen Donna Girlin fuksianväriset avokkaat ja ne saattoivat olla aikalailla täydelliset sitä perinteistä ongelmaani lukuunottamatta. Kantapää nousee. En kuitenkaan suostu luovuttamaan näin helpolla, sillä aion hankkia kantapään taakse sellaiset fyllingit, että taatusti pysyvät roikaleet jalassa. Vinkkejä siis kehiin; mistä ja millaiset toppaukset kannattaa hankkia?


Kuva huijaa, sillä väri on luonnossa paljon syvempi fuksia eli aikas täydellinen! 


Saatoin myös tilata samalla Vagabondin kumpparit, jotka saattoivat olla hivenen naftit pohkeesta. Saatan olla hieman kahden vaiheilla...

11 kommenttia:

 1. Mä oon ettiny kivoja fuksianvärisiä kenkiä!!! Joutunee ehkä laittamaan tilaukseen, saahan ne palauttaa, jos ei ooo hyvät :). Mutta vasta, kun tulen Dublinista, eihän sitä voi tietää, mitä sieltä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tuntui kyllä omaan jalkaan muuten passeleilta tuota kantapään nousemista lukuunottamatta. :)

   Poista
 2. Täällä myös fuksia/hot pink kengät mietinnässä. Nuo on kyllä hienot, eikä edes liikaa korkoa! Mun ongelma on, että ihastun aina liian korkeisiin kenkiin. Kun en arkena korkkareissa kulje on 9cm juhlissa liikaa... Tai sitten täytyy löytää OIKEASTI hyvät kengät!

  t. Lucy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään pysty käyttämään hurjan korkeita korkoja. Nää on tosi jees vielä. :)

   Poista
 3. Stockmannilla myydään ainaki semmosia kenkään/jalkaan (en muista kumpi...) kiinnitettäviä juttuja (näytti vähän compeed -laastareilta), joiden pitäis estää jalan nouseminen kengästä.

  VastaaPoista
 4. Mä oon testannu niitä kantatoppauksia ja ei toimi! Ja kanssapäärynäjalkana - trust me! Se on rahaa kaivoon! Mutta! Ne semmoset urheilukauppapohjalliset!!!! Ne on pelastanu mun päärynän! Kannattaa kokeilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Aion kuitenkin kokeilla, jos eivät ole turhan kalliit. Kantapää kun ei nouse koko ajan, joten ehkä tuollainen toppaus riittäisi. Sitten menen kyllä nuo pohjalliset etsimään, jos muu ei auta. :)

   Poista
 5. Yksinkertainen vinkki: kaksipuolinen teippi.
  Tuntuu aluksi aika tympeältä, mutta siihen tottuu. Suosittelen! En voinut itse käyttää ennen mitään avokkaita tuon kantapään nousun vuoksi, mutta jonkun maailmantähden salaisuuden myötä olen saanut kaikki ihanaiseni taas käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin testata. Nuo avokkaat ovat sen verran ihanat, että olen valmis kokeilemaan vaikka mitä temppuja, jotta saan ne hääpäivänä jalkaani. :)

   Poista
 6. Nätit kengät!
  Kannattaa käydä suutarille näyttämässä niitä kenkiä. Mun moniin kenkiin on suutari ommellut kantaosaan semmoisen täytteen. Se oikeesti toimii!!

  VastaaPoista