Lettiä, lettiä!

Lettikampaukset tuntuvat olevan nyt kuuminta hottia ja usealle morsiamelle ja kaasolle tänä kesänä taitaakin lettikampaus tulla. Omakin kampaaja ehdotti pientä lettiyksityiskohtaa kampaukseni takaosaan, joten katsotaan joskos minäkin liityn lettikampausten joukkoon. Löysin myös upeita inspiraatiokuvia lettihiuksiin. Joukosta löytyy sekä romanttisia että moderneja versioita.

Kuinka monelle morsiamelle tai kaasolle tulee lettiä juhlakampaukseen?

10 kommenttia:

 1. minun toiselle kaasolle tulee luultavasti lettikampaus. Letit on kivoja!

  VastaaPoista
 2. Mulla häät vasta vuoden päästä, mutta olen kyllä jo pyöritellyt mielessäni kampauksia – ja useinhan ne letit noihin mielikuviin ovat eksyneet :). Eli voisin hyvin kuvitella päätyväni lopulta johonkin lettikampaukseen.

  VastaaPoista
 3. Ehkä! Ihania lettikampauksia oot löytänyt :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tulee lettejä! <3

  Minun blogissani muuten on sinulle jotain :D

  VastaaPoista
 5. Olin ajatellut ettei tulisi, mutta letithän näyttävät supersuloisilta! <3

  VastaaPoista
 6. Hahaa, mullekin tulee ihan ihan lyhyt pätkä lettiä kampaukseen ja jo se on superkaunis :)

  VastaaPoista
 7. Mulle tulee lettiä! ^,^ Ihania nää sun löytämät kuvat!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, että näin moni on joko suunnitellut lettejä tai inspiroitunut kuvista! Hääkuvia siis odotellessa! :)

  VastaaPoista