Kevät vei morsiamen mukanaan

Let's face it. Hääsuunnittelu junnaa paikoillaan. Kutsut pitäisi lähettää viikon sisällä ja vasta eilen saimme hankittua sopivaa paperia kutsujen mukana lähteviin hääinfoihin. Hääinfotaskutkin puuttuvat kutsuista, eikä itse infotekstiäkään ole hiottu valmiiksi. Oh my. Muillakaan tehtävälistan osa-alueilla ei ole tapahtunut juuri edistystä ja suuri syy siihen lienee paikka nimeltä puutarha. Vietän sään salliessa pihalla lähes kaiken vapaa-aikani kengät mullassa ja lapio kädessä. Nautin tietysti täysin siemauksin uudesta harrastuksestani ja sen tuloksista, mutta kuten arvata saattaa, sekin aika on pois muualta. Ihana toukokuu on hurahtanut äkkiä puoleenväliin ja iso osa tarpeellisista asioista on tekemättä, varmistamatta ja suunnittelematta. Tilanne vaatii radikaaleja otteita ja kenties hieman ulkopuolista apua kaason ja bestmanin muodossa. Mutta ensin ne kutsut! (Siis ihan kohta...)


Hei morsian, pois sieltä kukkien keskeltä ja hommiin!


Ovatko muut pudonneet kevään rientojen myötä hääsuunnittelukärryiltä?

2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Oletko tietoinen uudesta hääportaalista Tahdoimme? Siellä on parhaillaan kisa käynnissä 5 hääparin kesken ja mm. meidän häistämme löytyy kuvia:
  http://www.tahdoimme.fi/fridaywedding/. Hääkuvia kommentoineiden kesken arvotaan cupcakeseja. Kommentoijia on vielä vähän eli kannattaa käydä kurkkaamassa ja jättämässä kommentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olenkin käynyt noilla sivuilla. Vaikuttaa kivalta. :)

   Poista