Kaikkeni, aarteeni, kallehin...

Monet parit haluavat sisällyttää vihkimiseen jonkin heille läheisen kappaleen, emmekä me ole poikkeus. Vihkitilaisuudessa on lupautunut laulamaan ihana kaasoni, joka esittää Katariina ja Munkkiniemen kreivi -elokuvasta tutun Romanssi -kappaleen. Yhdet parhaimmista muistoistani hänen kanssaan liittyvät lukioaikoihin, jolloin vietimme monet välitunnit liikuntasalin flyygelin luona. Ystäväni soitti ja lauloi minun maatessani lattialla silmät kiinni nauttien hänen musiikistaan. En voisikaan kuvitella ketään muuta esiintymään vihkitilaisuudessa. 

Kappale on taatusti jokaiselle tuttu ja usein häissäkin kuultu, mutta sen valinnalle oli niin monta hyvää syytä, ettei mitään toista edes harkittu. Sulhasella oli jo viime kesänä tapana lauleskella iltakävelyllä kyseistä kappaletta, vaikka sanat usein olivatkin hukassa. Itse taas olen pikkutytöstä saakka katsellut vanhoja suomileffoja, joten kyseinen kappale ja Katariina ja Munkkiniemen kreivi ovat molemmat tulleet jo lapsena tutuiksi. Nyt pitäisi enää katsoa elokuva sulhasenkin kanssa. Me molemmat pidämme kappaleen romanttisesta sävystä ja vanhahtavista lyriikoista, jotka sopivat loistavasti juhlapaikkaamme ja sen tunnelmaan. Vaikka Spotifysta löytyy monia uusien artistien versioita Romanssista, ei kukaan osaa kuitenkaan vetää sitä yhtä suurella ylväydellä kuin Leif Wager. Siispä: Oi, sallithan, että mä suutelen sinisilmiäs, armahain?

2 kommenttia:

  1. Mä lauloin tän meidän isän häissä. Paikalla oli hääpari, pappi, kanttori, Roope ja minä. Intiimi hetki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! Voin kuvitella! Kappale on itsessään niiiiin herkkä ja ihana, joten tilaisuus oli varmasti todella kaunis. :)

      Poista