Herätys

Kesän työvuorolistat ravistelivat kertaheitolla todellisuuteen. Periaatteessa vajaassa kolmessa kuukaudessa ehtisi hyvin valmistautua häihin sen tehtävälistan pohjalta, joka meillä on. Aikataulujen puitteissa todellisuus näyttääkin karummalta. Kuukauden sisällä olisi erityisen tärkeää käydä juhlapaikalla kuvaajien kanssa, ottaa yhteyttä pappiin, suunnitella cateringin kanssa menu, pitää hääpalaveri kaason, bestmanin ja seremoniamestareiden kanssa sekä löytää loputkin puvut seurueelle. Juhlapaikalta tulikin sähköpostia, jossa kerrottiin paikan olevan suljettu heinäkuun aikana juhlien ulkopuolella. Juhlapaikalla täytyy siis ehtiä käymään kesäkuun puolella. Yhdistetäänpä tähän sitten omat iltavuoroni ja miehen ylityöt niin saadaan mukavasti stressitasoa koholle. Koomista on ehkä kuitenkin se, että stressaan eniten sen vuoksi, että pelkään joutuvani stressaamaan koko kesän häiden vuoksi. Loogista? Juu ei. Nyt siis hengitellään syvään ja pommitellaan ihmisiä sähköposteilla ja puhelinsoitoilla. Asioilla on tapana järjestyä, vai mitä?

 Kuva


Ai ottaako päähän, ettei sitten tehty näille asioille mitään vapaapäiväputkeni aikana? Voi KYLLÄ!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana aiheeseen liittyvä kuva! Kokemusperäisesti voin sanoa, että aina tulee kiire, vaikka olisi kuinka hyvin suunniteltu etukäteen. Tiettyjä asioita ei vain voi tehdä kovin paljoa aikaisemmin, joten loppuun tuppaa kasaantumaan kaikkea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireen voin hyväksyä, mutta yritän viimeiseen asti välttää paniikkia. Nyt täytyy vain tehdä niitä asioita, jotka pystyy tekemään hyvissä ajoin.

   Poista
 2. Voi, ymmärrän huolesi. Mutta vapaapäivinäsi olet varmasti saanut levättyä ja nyt on sit voimaa hoitaa taas näitä asioita. Parempi näin, eikö?. Kyllä ne asiat varmasti järjestyy, kun alkaa pommittaa puheluilla ja sähköposteille (kokemusta löytyy). Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia olisi kyllä, mutta aikaa ei. Pirskatti sentään näitä iltavuoroja. :D

   Poista
 3. Asioitta on tosiaankin tapana järjestyä, näin minä vakaasti uskon :)

  Mun blogissa on sulle haaste: http://palomiehenmorsian.blogspot.com/2012/05/sain-ihastuttavalta-trinalta-hauskan.html :)

  VastaaPoista
 4. Voi niin on samat fiilikset täällä! Kerrankin kun pääsee ajoissa töistä on koko ilta buukattu hääpaltsuilla yms.

  Jaksamista, kyllä kaikki järjestyy! <3 (ps. ihana kuva!)

  VastaaPoista