Haluatko naimisiin 1930-luvun tyyliin?

Nyt löytyikin huikea uutinen! Olisiko sinusta lähtemään tähän leikkiin mukaan?

"Eurajoen kulttuuritoimi etsii oikeaa hääparia, joka suostuisi viettämään 1930-luvun häät idyllisessä maalaismiljöössä Välimaan perinnetorpalla. Häät vietetään lauantaina 28.7.
Kunnan kulttuuritoimi tarjoaa hääparille valmiit häät järjestelyineen, tarjoamisineen, ohjelmineen ja hääasuineen.
Tarkoituksena on, että häät mukailevat järjestelyineen ja seremonioineen mahdollisimman paljon 1930-luvun häitä.
Häävieraat ja kuokkavieraat, joita tietenkin toivotaan häihin sankoin joukoin paikalle, pääsevät lauantaina viettämään pelimannien tahdittamana ikimuistoista hääjuhlaa.
Toisena hääpäivänä pidetään rääppiäiset eli syödään edellisenä päivänä jääneitä leivonnaisia ja ruokia. Näissä jälkikesteissä pääasiana on syöminen.
Häistä voi tiedustella tarkemmin 31.5. kello 16 asti joko puhelimitse tai sähköpostitse: kulttuurisihteeri Pirjo Jaakkola p. 044 312 4266 pirjo.jaakkola@eurajoki.fi / kulttuurituottaja Marja Hänninen-Tolvi p. 044 312 4916 marja.hanninen-tolvi@eurajoki.fi"


Aika mahtavaa! Toivottavasti rohkea hääpari löytyy, sillä tästä saisi taatusti erilaiset häät. Jos vain työvuorot antaisivat myöden ja pääsisin itse tuonne paikan päälle!

6 kommenttia:

 1. Hääpari onkin jo löytynyt :) Olin radiossa haastattelussa jossa juteltiin juurikin myös tästä ja sain ensikäden tietoa. Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Voi kun pääsisin paikalle. Oletko itse mahdollisesti menossa? :)

   Poista
 2. Oi vitsi, kuulostais tosi kivalta! Meillä päin oli myös etsinnässä vastaavanlaiseen tapahtumaan, kruunuhäihin hääpari tulevalle kesälle. Vähän olis kutkuttanut ilmoittautua mitä pikimmiten, mutta oltiin jo päädytty talveen eikä tuollainen olis ihan meidän (tai lähinnä sulhasen) tyylistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunuhäät? Tämä onkin uusi juttu. Pitänee googlettaa. :)

   Poista
 3. Meidä äitee noista jo höpisikin mulle kun kävin kotikotona :) Pitää varmaan mennä käymään jos vaan aikataulut antaa periksi, kun kerran tämmöistä jännää "omilla kotikonnuilla" järkätään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pelkään pahoin, että olen töissä tuona päivänä, mutta taatusti menen kuokkimaan, jos vapaapäivä napsahtaa kohdalle. :)

   Poista