Vieraskirjavenkoilun lopputulos (Jotain ihan muuta kuin piti...)

 Kuinka monta kertaa voi muuttaa mielensä? Nähtävästi hyvin, hyvin monta kertaa. Välillä tuntuu, etten juuri muusta postailekaan kuin muuttuneista mielipiteistämme. Juuri viime viikolla ilmoitin vakaasti, että olimme päässeet lopputulokseen vieraskirjan suhteen ja valintamme olisi vieraskirjatyyny. Ehdin mielessäni hieman harmitella valintamme hintaa ja se olikin ehkä syy, minkä vuoksi emme olleet vielä saaneet tilattua personoituja tyynyliinoja. Hyvä niin, sillä teimme eilen visiitin ihanaan Pilipalipajan Pikkupuotiin (Littoistenjärven rannalla), josta mukaan tarttui vaikka mitä kivaa ja olimmekin jo lähdössä, kun myyjän kanssa rupatellessa silmiini osui musta laatikko. Laatikko sisälsi täysin käyttämättömän aakkostetun muistion ja takaraivossa nytkähti samantien ajatus. Tässä on meidän vieraskirja!Sulhanen innostui ideasta heti. Vieraat voisivat kirjoittaa terveisensä oman sukunimensä etukirjaimen mukaan tai sitten vieraita voisi kehottaa kirjoittamaan muistioon Rakkauden aakkoset -tyylisesti neuvoja kunkin kirjaimen kohdalle. Vieraskirja on myös ulkoisesti kätevä. Laatikon voi vain asettaa pöydälle kynien kera ja monta ihmistä mahtuu kirjoittamaan irrotettaville sivuille samanaikaisesti. Tyynyliinat olisivat olleet huomattavasti epäkäytännöllisempiä ja vieneet paljon enemmän tilaa pöydällä. Ja mikä parasta, hintaa tällä vanhalla muistiolla oli vaivaiset 5 euroa! Taidan tehdä myöhemmin erillisen postauksen muista ostoksistamme. Sen voin paljastaa, että sohvapöydänvaihdos otti askeleen eteenpäin.

11 kommenttia:

 1. Mahtava löytö!! Meille tulossa vieraskirjaksi jotain samantapaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Joskus asiat vaan kävelee vastaan silloin kun ei edes osaa odottaa. :)

   Poista
 2. Aivan mahtava löytö pilkkahinnalla, onnitteluni upeasta ostoksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Oltiin kyllä aivan innoissaan, kun tämä bongattiin. Ja mikä hinta!

   Poista
 3. Vau mikä löytö ja ideakin on todella hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Todella kiva idea! Välillä sitä vaan osuu silmään mitä ihanimpia asioita, tosi hieno löytö kyllä! Eikä oo varmasti monissa häissä tullut vastaan tällaista, on vieraidenkin kiva sitten kirjoitella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös tosi tyytyväinen. Vieraskirjaideoita on monenlaisia, mutta tämä oli sellainen juttu, jonka piti vain "kävellä vastaan". :)

   Poista
 5. Voi miten ihana idea! Meillä vieraat kirjoittivat kortteihin, jotka sujautettiin kirjekuoriin ja sitten lintuhäkkiin – tosin suurin osa heistä oli unohtanut koko homman juhlahumussaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tulee lintuhäkki, mutta onnittelukortteja varten. :)

   Poista
 6. Ompas teillä välähtänyt, ihana idea! :)

  VastaaPoista