Vieraskirjatyyny

Mietimme pitkään ja hartaasti erilaisia vieraskirjavaihtoehtoja aina lintuhäkistä ja vanhoista postikorteista  valokuvakirjaan ja vaikka mihin muuhun. Lopulta olemme päätyneet sulhasen ideaan koristetyynynpäällisistä. Halusimme vieraskirjan olevan elementti, jonka voisi häiden jälkeen asettaa näkyville kodissamme. Toivomme vieraiden myös kirjoittavan vieraskirjaan muutakin kuin nimensä, kuten neuvonsa avioliittoon tai terveisensä hääparille. Koristetyynynpäälliset olisivat ihana muisto häistä ja vuosien mittaan ne voisi siirtää pois käytöstä ja laittaa kehysten sisään vanhenemaan arvokkaasti.

Koristetyynynpäällisten valinnassa olennaista on mahdollisimman suuri kirjoitustila vieraita varten. Kaksi tyynynpäällistä olisi hyvä määrä, joten alkuperäinen painatus ei saa viedä liikaa tilaa vieraskirjateksteiltä. Toinen ongelma koskee kangastussien valintaa. Miten voimme testata mikä tussi toimii kyseisellä materiaalilla leviämättä, jos tilaamme tyynynpäälliset ulkomailta?

Itse en (ainakaan näillä näkymin) lähde koristetyynynpäällisiä tekemään ja niinpä Etsy on jälleen apuna. Siellä on valmiiksi malleina erilaisia tarkoitukseen sopivia koristetyynynpäällisiä ja hinnatkin jäävät usein hieman kotimaan hintojen alapuolelle ilman postituskuluja.


Tässä tyynynpäällisessä miellyttää fontti ja tyyli. Omat nimemme ovat sen verran lyhyemmät, että teksti tulisi näkymään paremmin kokonaisuudessaan. Myös "est. 2012" olisi hauska osa tekstiä.
Seuraavassa tyynynpäällisessä miellyttää jälleen fontti ja päivämäärä, mutta tuon ylimääräisen harhaisen romanttisen tekstin voisi viskata pois. 
Perusmonogrammia. Ihan jees, mutta vähän tylsä.
Kiva, mutta ehkä vähän liian moderni toteutukseltaan. Myös tyynyn malli on vähän väärä.
Tykkään, mutta teksti on ongelma. Meille ei tule yhtä yhteistä sukunimeä, joten toteutus ei toimi. 
Minkäs te valitsisitte?
4 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihana idea :) Itse valitsisin myös ensimmäisen vaihtoehdon, tosin myös toisiksi viimeinen miellyttää silmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin päädyttiin nyt tuohon ekaan vaihtoehtoon. :)

      Poista