Sohvapöytäprobleema

Nyt seuraa ihan rehellinen mainos. Ihana olohuoneessamme asunut arkkupöytämme etsii Huuto.netissä uutta kotia. Arkkupöytä ostettiin meille uutta kotiamme varten jo ennen kuin olimme päässeet muuttamaan ja niinpä saimme todeta arkkua olohuoneeseen kootessamme, että taisi tulla liian massiivinen sohvapöytä ostettua. Olohuoneemme on nimittäin melko pieni. Tulimme siis siihen tulokseen, että arkkupöytä ei pääse kodissamme esiintymään edukseen ja tekee olohuoneesta liian ahtaan ja niinpä se on nyt myynnissä.
Tästä seuraakin seuraava ongelma. Mitäs arkkupöydän tilalle? Liian massiivinen ja umpinainen sohvapöytä ei saa olla, mutta koiran takia kuitenkin sen verran painava, että se pitää olohuoneen maton paikoillaan koiran vetäessä ralliaan. Luulen, että lähdemme rakentamaan sohvapöytää itse ja löysinkin muutaman maalaishenkisen sohvapöytäinspiskuvan.

Mitä tykkäätte näistä?  
Erityisesti tämä mietityttää. Meiltä löytyisi alakerrasta talon vanhoja ikkunanpokia...

14 kommenttia:

 1. Meiltä kans löytyy ton tyylinen sohvapöytä mutta väriä ruskee ja yksikantinen. :) Nätti tuo valkonenkin, sekä tuo vanhasta ovesta tehty pöytä. Ihana idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niin tykkään kaikista arkuista ja kirstuista (meillä on niitä kolme!), mutta tästä on nyt pakko luopua. :/

   Poista
 2. Ihania nuo vanhoista ovista tehdyt pöydät! Meillä on ullakolla nykyisen kämpän kaksi entistä ovea, erittäin huonossa kunnossa. Päätin jo kun muutettiin, että nuo lähtevät sitten seuraavaan kotiin muistoksi ekasta yhteisestä omasta kodista, ja teetän niistä meille ruokapöydän. AJatus oli, että kunnostamisen jälkeen ovien päälle laitettaisiin lasilevy. Mies on nihkeillyt, kun ei niin tykkää lasipintaisista pöydistä (astiat kolisee ja kilisee ja pinta on herkkä ja ja ja..). Mutta tuo sohvapöytähän on aivan mahtava idea! Se ei edes tarvitse sitä lasia päälleen, kun ei tarvitse olla samalla tavalla tasainen kuin ruokapöytä. Ja sori nyt tänne tän kirjoittaminen, mutta innostuin ihan tosissaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa makeelta. Laita ihmeessä blogiin näytille, jos homma toteutuu! :)

   Poista
 3. Nyt mä kommentoin ihan alvariinsa, mut ihana idea toi ikkunapöytä! Laita sit kuva, jos toteutat sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mitä! Ihanaa, että tututkin käy kurkkimassa. :)

   Poista
 4. Meiltä löytyy olkkarista tuollainen vanha laatikko, joka toimi ensin lehtilaatikkona ja nyt ajaa olkkarinpöydän virkaa. Laatikoita on ainakin Kodin Ykkösessä myynnissä. Ei ole tullut koskaan mieleen, että pöytäähän voisi jatkaa lasilla. Olisi vähän tasaisempi alustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasi toimii tällaisissa näemmä tosi hyvin, vaikka itse kyllä pelkään sen särkymistä ja lian näkymistä. Visuaalisesti kyllä on erittäin kiva. :)

   Poista
 5. Upeita, varsinkin tuo alin! Ja nuo lavat ovat ihan loistava sisustusidea. Meillä on itseasiassa duunipaikalla aulaa piristämässä kolme eriväristä, päällekkäin koottua lavaa sohvapöytänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trukkilavoja olisi kyllä aika hyvin saatavilla, mutta mietin vielä niiden massiivisuutta. Kivoja ne olisivat, mutta ovatko myös liian isoja meidän olohuoneeseen? :/

   Poista
 6. Kivoja sohvapöytiä. Itekki vois tuunailla tommosen lavoista kootun sohvapyörän pyörillä :)

  VastaaPoista