Sateisen päivän posterihifistelyä

Päätin käyttää aamupäivän vapaan leffajulisteen kanssa vääntämiseen. Olemme siis tekemässä juhlapaikan kuistille telineeseen leffaposteria, jossa esiinnymme me kaksi fiktiivisessä elokuvassa. Aiemmin olen ideasta kirjoitellut täällä. Leffajulisteen teko olikin melko pitkällä ja olinkin jo unohtanut sen jonnekin ajatusten sopukoihin. Kuva oli valittu ja olin työstänyt sitä kuvankäsittelyohjelmalla jo hyvän matkaa. Nyt en kuitenkaan enää löytänyt tuota lähes valmista versiota koneelta ja muut löytämäni versiot alkoivat toinen toisensa perään vaikuttaa tylsiltä, liian moderneilta ja tyyliimme sopimattomilta. Homma meni siis uusiksi. (Ylläripylläri...) Ehdin jo tässä parin tunnin aikana muokata visuaalisen ilmeen fontteja ja tekstejä myöten aika hyvään kuntoon, mutta nyt pitäisi valita uusi kuva, joka vastaisi paremmin uuden posterin ilmettä. 

Mistä tämä nyt sitten jälleen kertoo? Ehkä siitä, että vaakamainen luonne on ottamassa hääsuunnittelun alla yliotteen persoonastani ja keikun loputtomasti eri vaihtoehtojen välillä, joita sitten viilataan perfektionistin pikkutarkkuudella päivästä toiseen. Kärsimätön luonteeni ei myöskään millään jaksaisi olla paljastamatta posteria täällä blogin puolella ja joudunkin nyt laittamaan tähän netistä löytämäni mallin hääleffaposterista.     Tällaista tänä perjantaina. Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä lähden illaksi töihin!

10 kommenttia:

 1. Tällainen posteri on kyllä superihana :) Eipä vaan ihan omat taidot ja kärsivällisyys riitä tällaisen väsäämiseen..

  Hyvää työiltaa ja viikonloppua myös sinnepäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo loppujen lopuksi niin hirmuisen vaativa homma ole. Aikaa vie eniten vaan se oma täydellisyydentavoittelu. :D

   Poista
 2. Ootte liian söpöjä, että teistä vois saada aikaseks jonkun huonon julisteen... Että kato fiiliksellä vaan, arvot voittajan muutamasta vaihtoehdosta! :) <3 Viikonloppuja, ilmottele hei jos ootte maisemissa, ois kiva nähä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maija! Katotaan, jos pyöritään tänään kaupungilla. Täytyy vaan taas töissä käväistä ensin. :)

   Poista
 3. Tsemppiä posterin tekemiseen! Täällä myös asioiden toteutukset laahaa puolitiessä kun ei vaan voi tehdä helpolla tavalla vaan täytyy miettiä kaikki yksityiskohdatkin millin tarkkuudella ;) Helpommallakin tietty voisi päästä..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taitaa vissiin olla useammalla morsiamella samaa viilaajaan vikaa. ;)

   Poista
 4. Kävin vielä klikkaamassa itseni lukijaksesi ja sainkin kunnian olla sadas lukija! Onnea satasen rikkomisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja tervetuloa lukijaksi! Ihana satasen poksahdus! :)

   Poista
 5. Kiitos! Toivottavasti toteutuksesta tulee myös hieno! :)

  VastaaPoista