Pukusovituksen aika

Tänään on vihdoin jälleen pukusovituksen aika! Olen viimeksi tainnut nähdä pukuni marraskuussa, joten nyt onkin jo pikku hiljaa aika hipsiä sovitukseen kera kaiken haalitun oheisroinan. Mukaan tulevat kengät, alushame, korut ja laukku. Niin ja tietysti kamera! Hiuksiakin voisi laitella hääkampauksen suuntaisesti, jotta yleisilme tulisi mahdollisimman selkeäksi. Kokonaisuus alkaa siis pikku hiljaa hahmottua.Ensi viikolla tulee -4 kk häihin ja homma alkaa hiljalleen tuntua todelta. Enää ei voi vain haaveilla, vaan nyt on aika laittaa isompi vaihde silmään ja oikeasti tehdä asioita juhlien eteen. Tästä muistutti myös viikonloppuna näkemäni uni, jossa hääpäivänä tajusin häävalssin jääneen harjoittelematta ja menukin oli jäänyt tilaamatta. Toisessa unessa olin shoppailemassa kaasolle juhlapukua. Kaikki nämä sellaisia asioita, jotka täytyy ihan oikeasti jo tehdä. Aloitetaan nyt kuitenkin pukusovituksesta! 

6 kommenttia:

 1. Tehdäänkö sulle nyt korjauksia pukuun vai käytkö muuten vaan sovittamassai? :)

  Mun puku on vielä matkalla ja varmaan vasta touko-kesäkuun vaihteessa päästään tekemään muutoksia ja varsinaiset muokkaukset tehdään vasta heinäkuun lopulla. Meidän häät siis viikkoa teitä ennen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vaan sovittelemassa asusteiden ja alushameen kera pukua. Muutostyöt tehdään vasta kesällä. Ei siis kiirusta. :)

   Poista
 2. Piti muuten jo aikaisemmin kysellä, mistä teidän kukat tulee vai haluatko sitä täällä paljastaa? :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukavaa nähdä asu enemmän kokonaisuutena. :)

   Poista