Pitkäveteinen perjantai


Jos eilinen oli kiireinen torstai töiden, kavereiden treffaamisen ja Iron Sky -leffaillan vuoksi, on tämä päivä sitten todella pitkäveteinen perjantai. Sairastuneen sulhon halaillessa pyttyä minä pohdin hääjuttuja (Jaffan tarjoilun ohessa). Laskin, että olen yhteensä tehnyt yksitoista, siis yksitoista, erilaista versiota kutsutekstistä eri fonteilla! Nyt tuli raja vastaan. En tee enää yhtään ainoata ja valinta on tehtävä näiden valmiiden väliltä. Ei pitäisi olla liian vaikeaa. 

Luin lisäksi uusimmasta Häät-lehdestä juttua hääsuunnittelijan omista häistä ja hän kertoi juhlineensa häänsä tavallisissa tossuissa lähinnä siitä syystä, että hän oli nähnyt niin monen morsiamen kärvistelevän liian korkeissa tai muuten epämukavissa kengissä. Jutun lukeminen oli viimeinen niitti. Kenkien metsästys saa riittää ja tuunaan  jo olemassa olevat kenkäni vielä tyyliini sopivammiksi. Niiden kuuden sentin koroilla voin huoletta tanssia valssimme (joka sekin luultavasti nyt vaihtuu, hups) ja laskeutua epätasaisia portaita ilman suurempaa pelkoa kompuroinnista. Ja kun niiden värikin on niin täydellinen! Lisäksi sain erään kimaltavan älynväläyksen, joka vielä lieventää pettymystä sen asian hyväksymisessä, etten vain ole piikkikoroilla taituroiva gasellinainen. Mutta siitä kuulette vähän myöhemmin. Nyt on taas Jaffa-tarjoilun paikka.  

Tunnustaako kukaan muu ratkenneensa pikkutarkkaan pähkäilyyn ja loputtomaan jossitteluun?

6 kommenttia:

 1. Mäkin hylkäsin jo jokin aika sitten ajatuksen korkeista koroista (vaikka ne kuinka upeet oliski ollu ja olisin saanu lyhyeen varteeni vähä lisäsenttejä)... Ei niillä olis pystynyt tuntia enempää käveleen saati sitte valssaan! Nyt onki ostettuna 6 cm koroilla varustetut muruset <3 :)

  VastaaPoista
 2. Minulla on taipumusta tuohon ainaiseen vatvomiseen :D Jossain vaiheessa täytyy kumminkin päätökset tehdä ja olen mielestäni kohtuullisen hyvin häiden suhteen onnistunutkin siinä. Sitä tuntee itsensä jo sen verran hyvin että osaa itse viheltää pelin poikki kun asiat ei mene turhan jahkailun vuoksi eteenpäin. Meillä lähtee kutsut onneksi ensi viikolla postiin, helpottunut olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsujen lähettäminen on varmasti mahtava virstanpylväs. Hieno homma! :)

   Poista
 3. yksitoista? :D Mä valkkasin fontin tyyliin "Joo,toi on kiva.otetaan se" ja ainut tekstiosuus mitä mietin oli kutsun alussa oleva "Me sanomme tahdon" tai "Me tahdotaan" tjs. Sulhon mielipidettäkin kysyin jotenkin "Eiks vaan et tää on parempi ku tää" :D Mä vaan halusin saada ne tehtyä pois alta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa vaan ollaanko edelleenkään päätetty mikä fontti otetaan! :D

   Poista