Morsiamen tuunatut tennarit

 Jokin aika sitten tulin siihen lopputulokseen, että kenkien etsiminen saa loppua ja laitan hääpäivänä jalkaani jo ostamani upeanväriset korkokengät. Uhkailin kuitenkin, että jotain on vielä kertomatta ja nyt paljastan mikä tuo hihassani lymyävä ässä on. Saanko esitellä kakkoshääkenkäni!
Tennarit ja converset hääkenkinä eivät ole mikään uusi juttu, mutta en voinut vastustaa tätä täydellistä hempeää roosansävyä. Ihan sellaisenaan tossut eivät allekirjoittaneelle kelvanneet hääpopoiksi, vaan kengät pääsivät tuunaukseen. Kärjen valkoinen vahvike sai kimaltelevan kerroksen päälleen ja kantapään yläpuolellekin laitoin hieman blingiä. Näillä kelpaa jorata tanssilattialla. Oli muuten muutaman tunnin homma liimata jokainen kivi kenkiin erikseen. Voipi olla, että lisään vielä kenkien alareunaan tekstiä, kuten hääpäivän.

Loppujen lopuksi melko matalat hääkorkokenkäni tulevat mahdollistamaan näiden tennareiden käytön hääpäivänä. Korkeammat korot olisivat tehneen kenkien välille niin suuren eron, että puvun helma olisi sen jälkeen tennarit jalassa laahannut rumasti maata. Näiden kenkien välillä ero jää vain muutamaan senttiin. Kokeilin molempia kenkiä eilen hääpuvun kanssa ja olin aivan ihastunut. Korkokengät olivat elegantit (vielä ilman koristeitakin) ja nämä tennarit olivat aivan huippusuloiset! 
Tältä tennarit näyttivät vielä ennen tuunausta. Seuraavaksi työn alle pääsevät korkokengät!


Säihkyvää viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oon niin kade sun kädentaidoista ja ehtymättömistä ideoista! Itse tykkään kyllä kanssa näpertää jos ja vaikka mitä, mutta lopputulokset yleensä... Noh ne eivät ole ihan julkaisukelpoisia. :D

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä suloisuudet! Minkäin haluun samanlaiset! :)

  VastaaPoista
 3. Iiiihanat! Ihan huippuidea ja kauniisti toteutettu! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kanssa aina välillä miettiny noita converseja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Voin vain kuvitella miten kivat on sujauttaa nämä jalkaan loppuillasta. :)

   Poista
 5. Kiitos kaikille kommenteista! Ootte ihania! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan supersuloiset! Voisin kuvitella itsekin joraavani noissa (: Oot kyllä niin kätevä käsistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan punastelen täällä näistä kommenteista. :)

   Poista