Kutsukorttiurakka

Pahoitteluni blogihiljaisuudesta. Monta postausta on jäänyt kiireessä tekemättä, mutta asia korjaantuu toivottavasti pian. Päivät ovat jotenkin hurahtaneet ohi niin hirmuisella tahdilla, että olen tuskin ehtinyt tietokoneella käydä. Viikonloppuun on mahtunut niin töitä, ihania spa-hoitoja kuin kutsukorttiurakkaakin, jonka tuloksia esittelenkin sneak peek -kuvan muodossa. Kaaso saapui lauantaina auttamaan kutsukorttien teossa valkkaripullo kainalossaan ja kolmen hengen voimin saimmekin kutsut lähes valmiiksi. Enää puuttuvat hääinfot sekä taskut niitä varten. Muutoin kutsut ovatkin sitten valmiit. Onneksi! Olen suunnattoman huojentunut siitä, että kutsukortit ovat jo näin hyvällä mallilla. Kahdestaan olisimme venyttäneet urakkaa varmasti vielä pari viikkoa, joten kaason apu oli ihan korvaamaton. Hän saikin suorittaa pienimuotoista persuksiin potkimista myös muilla kutsujen osa-alueilla, sillä morsian kehitteli neuroottisen ja hivenen ylikriittisen suhtautumisen kirjekuorien osoitteiden kirjoittamiseen. Miten niin perfektionisti?
Kunnon kuvia kutsuista saatte vielä hetken odottaa, sillä nämä lähtevät postin matkaan vasta myöhemmin. Sen kuitenkin iloisena totean, että tyytyväisiä ollaan. Mahtava homma!

EDIT: Niin hei, hyvää vappua! Itse juhlin sitä hetken töissä ja sitten puutarhan parissa. Ei ole mun lempparijuhla, mutta hyvät hillomunkit vois jostain ostaa päivän kunniaksi. Nauttikaa kauniista säästä!

2 kommenttia:

  1. Meillä kans kaasojen kanssa oli kutsukortti väkerrys pääsiäisten tiennoilla, olin ruokaa ja juomaa hankkinut kaasoille ja eikun väkertämään. Onneksi yksi kaasoistani oli Todella tarkka kutsujen suhteen katseltiin kummatkin kutsuja ja kritisoitiin oikein kunnolla :D Hauskaa oli, mutta onneksi niiden tekeminen on jo ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin olla meistä kaikista se kriittisin. Meinasi sulholla ja kaasolla palaa käämi, kun ylianalysoin kirjekuoria. :D

      Poista