Kompromissien aika?

Miten tämä vaa'an perusluonne nyt oikein puskeekaan taas läpi. Ostin viime kuussa täydellisenväriset kengät häitä varten... mutta. En yhtään tykännyt kenkien koristeista, joten nykäisin ne pois tarkoituksena tehdä itse omanlaiseni koristeet tilalle. 
Homma on edelleen kesken, sillä en osaa päättää millaiset koristeet kenkiin haluaisin. Lisäksi näissä näteissä kengissä on pari muutakin muttaa. Ensinnäkin korkoa saisi olla sentin tai jopa kaksi enemmän ja toiseksi olisin halunnut kenkiini edes pienen platformin. Tanssimisen kannalta nämä kengät ovat todella ideaalit, mutta kun se pikkuisen korkeampi korko ja plato vain nakottavat. Olen selannut koko netin ihmeellisen maailman läpi etsien täydellisiä kenkiä, mutta joudun kai toteamaan, ettei kaikkea voi saada. 
Toinen murheenkryyni on hiuskoru. En vieläkään ole löytänyt sitä täydellistä. Otin jopa yhteyttä tämän hiuskoristeen myyjään kysyäkseni saisiko tuota samaa hiuskoristetta hieman pienemmässä koossa. Tällä hetkellä yksi toinenkin hiuskoriste on kiikarissa, mutta lopullisen päätöksen tekeminen on ihmeen hankalaa. Nirso mikä nirso.

Jotta hääsuunnittelu ei kävisi liian helpoksi, aloin vapaapäivän kunniaksi muokata vielä uudelleen kutsun tekstifonttia (osasyyllisenä hifistelyyn siirtymisessä toimii Belle & Sebastianin inspiraatiopostaus.). Nyt olen tehnyt jo kolme uutta versiota sulholle näytettäväksi, eikä loppua näy. Romanttista, klassista vai pientä twistiä?  Nämä fontit tulee pian uniinkin...

6 kommenttia:

 1. Kauniin väriset kengät ainakin ovat :) Perfektionismi on niiin tuttu tunne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään väristä. Se on suorastaan ihan täydellinen tarkoitukseen.

   Poista
 2. On kyllä kauniit kengät. Sun ehkä kannattaisi vain pistää ne ;) Ainahan vastaan tulee, jatkuvasti, uutta ja ihanaa ja sellaista mitä sittenkin haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ongelma tuntuu olevan se, ettei täydellisiä kenkiä tule ollenkaan vastaan. :/

   Poista
 3. mulla oli myös kenkien metsästys tuskan ja työn alla, mutta ne onneksi löytyivät. vahingossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo tyytynyt näihin, mutta nyt äitikulta vielä puheli, että jospa lähdettäisiin vähän kauempaa vielä kenkiä katselemaan. Ehkä hääkengät eivät sittenkään ole vielä tässä... :)

   Poista