Kenet kutsua?

Monilla pareilla on hankaluuksia miettiä keitä kaikkia häiden kutsuvieraslistalle oikein lisää ja kenet jättää sen ulkopuolelle. Tämä kätevä kartta tarjoaa ainakin jonkin verran apua vieraslistapohdintoihin. 

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti tätä saa lainata :)

  VastaaPoista
 2. Tää menee kyllä ehdottomasti testaukseen, thanks! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, jos tästä on hyötyä! Jakoon vain. :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin oli hieman hankaluuksia siitä ketä kutsutaan. Aluksi haluttiin pienet intiimit häät, mutta sitten taas kun haluttiin nähdä mei kaukaisia sukulaisia ja jakaa se juhla heidän kanssa. Heitä kun ei niin usein nää. Päädyttiin sitten siihen et 35 kutsuu ja n. 80 vierasta olisi kutsuttu. Eri asia pääsevätkö kaikki... :) Mites menee muuten valmistelut? (hyvä tsempata toinen toista kun on samana päivänä häät, hihii).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän piti kutsua siinä 60 vierasta, koska juhlapaikan maksimi on 70 hlö. No nyt on vieraslista tappiin asti täynnä. Uujea. Noh, eihän kaikki koskaan pääse... Muutoin valmistelut etenee ihan mallikkaasti, vaikkakin ylemmässä postauksessa mainittuihin asioihin pitäisi osata tarrata jo tarmolla kiinni. Kummallakin on sen verran töitä, että hääjutuille jää kovin vähän aikaa. Viime hetken paniikkia ei haluta. Entäpä teillä? Kutsut taisivat ainakin olla valmiit. :)

   Poista
  2. Kutsut ovat joo valmiina matkalla, ellei jo saapuneet vieraitten luokse. Puku on ompelijalla ja 1.8 valmis. Kengät on, väriä punainen. ;) Sulhasen vaatteet puuttuu vielä ja sormukset. Hääpaikan laittaminen on se kaikista suurin aikaavievä asia, remonttia vaatis mutta onneksi sinne voi mennä iha millo vaan kun anoppilasta kyse. :) Viinanhakureissu täytyy varata, menu suht valmis kakkuja myöten ja kukat mietitty myös. Ainut mikä on auki niin miten hääpaikan laittais niin, että tulis oikein ihana maalaistunnelma. Ajatuksia on muutama, mutta eri asia miten ne toteutuu...

   Poista
  3. Ainii ja hääkuvien ideat on selvillä + valokuvaajatkii mietitty, pitäis vaa kysästä voisivatko ottaa kalliit kameransa mukaan hääjuhlaan ja napsaista muutaman virallisen kuvan. ;) Nyt olen hiljaa ja olen vain tsemppinä teidänkin häistä! :D Kohta pystytää tekemää esteiden tutkina lappukii... Ens ke lähtien. OHO!

   Poista
  4. Teillähän on hyvällä mallilla asiat. Juhlatilasta tulee varmasti hieno. Meilläkin odotellaan jo esteidentutkintaa. Onhan sekin oma virstanpylväänsä. :)

   Poista
 5. Mulla tulee tän kanssa ongelma heti alussa :D Aion nimittäin jättää kutsumatta suurimman osan sukulaisista, vaikka tiedän että draamaa on satavarmasti luvassa.
  Meidän häät, jotka me maksamme, eli en ole todellakaan kutsumassa ketään tätejä ja setiä, jotka eivät ole edes sulhasta tavanneet...
  Onneksi on aika pienehkö hääpaikka, eli kutsumatta jättöä voi vähän perustella tilanpuutteella :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukana asuvat sukulaiset ovat kyllä meidänkin kohdalla aiheuttaneet pohdintaa. Pienet häät ovat pienet häät ja me haluamme juhlia erityisesti kaverien kanssa. :/

   Poista
 6. Tää on niin paras kuva! Meidän häät menee just tän mukaan kun alettiin miehen kanssa testailemaan eri kutsuvierailla. Ihan uskomatonta. Kiitos, että postasit se! :)

  VastaaPoista