Hiuskampamallinnusta ja morsiushemmottelua

Sainpas kuvautettua hiuskamman ihan hiuksissa asti. Tukka on työpäivän jäljiltä heitetty toiselle puolelle laiskasti muutamalla pinnillä, mutta kyllä tästä varmasti kuvan saa koristeen asettelusta. Suunnilleen tähän se olisi siis tarkoitus hääpäivänä tällätä. Ihan täydellinen! Taidan joku vapaapäivä tehdä oikein kunnolla tuon kiharakampauksen ja ottaa useamman kuvan. Toistaiseksi tämä saa kuitenkin kelvata.Päässä onkin sopivasti eilisen kampaajakäynnin jäljiltä hääpäivänäkin nähtävä väri. Uskon löytäneeni kyllä loistavan kampaajan, vaikka vasta kerran hänen pakeillaan olen käynyt. Hiusväri on juuri täydellinen ja oli aivan ihanaa hemmottelua istua laitettavana ammattilaisen käsissä. Hän loihti vielä sopivasti hiuksiini ihanan Old Hollywood -henkisen kiharakampauksen muutamalla suoristusraudan pyöräytyksellä. Eipä haitannut kurja sadekeli, kun oli kutrit kunnossa ja sai hiuksen vasta laitettuina kahvitella kavereiden kanssa! Ihana päivä! Loppuviikosta morsiamen hemmottelu jatkuu rentouttavilla hierontahoidoilla ja lisäksi olisi tarkoitus ryhtyä kutsutalkoisiin. En malta odottaa!10 kommenttia:

 1. UPEA!! Itsellä vielä hiuskoriste hakusessa..

  VastaaPoista
 2. Mistä löysit noin kauniin hiuskamman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsystä löytyy sellainen kuin Lulu Splendor. Sieltä tilattu. :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti kommentoijille! Olen ihan ihastuksissani itsekin. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Ja erottuu hirmu nätisti tuosta hiusten sävystä, TYKKÄÄN! :)

  VastaaPoista
 5. Mää voin sitten ostaa tuo hiuskoristeen jos maltat myydä. Nim täydellistä etsinyt ja ei löydy:) kristiiina@wippies.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. En taida olla myymässä mitään hääasusteistani. :/ Toivottavasti löydät sopivan hiuskamman. Tuolla Lulu Splendorin sivuilla Etsyssä voisi hyvin tärpätä.

   Poista