Hääpuku+bleiseri=hmmm...

Elokuun morsiamena täytyy varautua myös hiukan vilpoisempaan keliin. Olin ensin suunnitellut perinteisen boleron hankkimista, mutta tämän kuvan nähtyäni ihastuin bleiseri-hääpuku -komboon. Tässä kuvassa yhdistelmä toimii, koska hääpuvun juju on nimenomaan helmassa ja raskas helma tasapainottaa yläosan hallitsevaa mustaa. En ole ollenkaan varma miten asu pelittäisi toisenlaisella siluetilla ja etenkin yläosan koristeilla. Bleiseri peittää kuitenkin ison osan puvun yläosasta, jolloin yläosan mahdolliset katseenvangitsijat jäävät helposti huomaamatta. Täytyy laittaa harkintaan.

Bleiserin ja boleron sijaan myös pehmoiset villaneuleet ovat suosittuja morsiamien yllä. Neuleilla saakin kivasti nostettua häiden teemaväriä esiin ja tuotua rentoihin häihin tiettyä casual-fiilistä.

Kuva


Tämä morsian on vienyt casualin uudelle tasolle ja yhdistänyt hääpukuun rennosti solmitun nahkapunosvyön ja raidallisen neuletakin. Hääparin yhteinen pukeutuminen on rentoa, mutta ilmiselvästi loppuun asti mietittyä sulhasen henkseleitä ja viehettä myöten. Ihan jees, mutta liian rentoa meininkiä meidän tyyliin.

Kuva


Miten kanssamorsiamet varautuvat vilpoisempaan keliin? Olisiko valinta perinteinen bolero, moderni bleiseri vai rento neule?

8 kommenttia:

 1. Neuletta minäkin olen ajatellut :) Bleiserikin ihan tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on kyllä tosi herkkä hääpuvun parina. :)

   Poista
 2. Mulle tulee puvun päälle äidin vanha ja hänellä omissa häissään ollut valkoinen angoraneule, eli noista vaihtoehdoista tuo rento neule :) Neule on ehkä päällä kirkossa (tämä ei ole vielä varmaa, mulla on kuitenkin myös huntu) ja jos on viileä sää niin juhlapaikkaan siirtymisen aikana, mutta juhlassa en sitä aio käyttää. Bleiseristä mulle tulee mieleen vain työvaatteet, joten sellainen ei voisi kuulua mun lookiin mitenkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta. Jotain vanhaa ja lainattua siis. :)

   Poista
 3. WAU ! Toi bleiseri on ihan mieletön.

  VastaaPoista
 4. Meillähän on sama päivä kuin teillä, enkä ole uhrannut ajatustakaan neuleelle/bolerolle/jakulle/mille tahansa. Olkapäilleni ei siis tule mitään, tuli taivaalta sitten vaikka kissoja ja koiria. Sisällä on lämmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan paljon ulkona (toivon mukaan vihkimistä myöten), joten joku rätti olkapäille on pakko kehittää. Sisähäissä tietysti homma on eri. :)

   Poista