Hääpostimerkit

Täällä ollaan taas. Viikonlopun vapaat hetket kuluivat laatuaikaan rakkaimpien kanssa, joten siitä tämä parin päivän hiljaisuus. Maanantai on hyvä päivä parantaa tapansa ja tällä kertaa ole hirmuisen innoissani, sillä voin esitellä meidän hääpostimerkkimme!

Tadaa!Mustavalkoinen maailma ja ripaus romantiikkaa sopivat loistavasti kutsukorttien ilmeeseen. En yleensä fanita pusukuvia, mutta pikkuruisissa postimerkeissä tällainen söpöily menee vielä sietokyvyn rajoissa.

Voin suositella omien postimerkkien tilaamista. Laitoimme omamme tilaukseen keskiviikkona ja perjantaina ne jo tupsahtivat postilaatikkoon. Valitsimme postimerkeille kakkosluokan, joka alensi lopullista hintaa muutamalla eurolla. Nyt vain odottelen, että pääsisin liimailemaan näitä kirjekuoriin!

8 kommenttia:

 1. Ihanat! ♥ Meillähän oli myös omakuvamerkit, ja kyllä kannatti! Suurin osa kutsun saaneista muisti ilmoittautuessaan mainita upeasta merkistä joka kruunasi hienon kutsukokonaisuuden. Se tuntui kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalta. Toivon tosiaan, että kutsutut huomaavat myös tuon postimerkin. :)

   Poista
 2. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 3. Noi on kyllä niin nätit, että pitää laittaa itsekin uudelleen harkintaan.. Ajattelin, että ilmankin pärjättäisiin, mutta enpä sittenkään tiedä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähetetään kutsuja vajaa 40, joten kaksi liuskaa merkkejä riittää. Tulihan niille hintaa, mutta niin tulee tavallisillekin merkeille. Kun vielä tosiaan valitsee kakkosluokan, niin säästää vielä muutaman kolikon. Minä kehottaisiin tilaamaan omilla kuvilla. Tuskin sitä muulloin tulee sitten tehtyä. :)

   Poista