Vuosipäivä

Eilen tuli täyteen kaksi vuotta yhteistä matkaa. Juhlistimme asiaa töitteni jälkeen hyvällä ruoalla sekä kutsukirjekuorien ja -papereiden etsimisellä. Päätimme luopua vaaleanharmaista kirjekuorista ja etsiä sen sijaan luonnonvalkoiset neliökuoret. Tulimme siihen tulokseen, että kutsukorttien kohdalla teemavärien käyttämisen sijaan panostamme häiden vanhahtavan tyylin esiintuomiseen. Harmaista kirjekuorista ja papereista olisi tullut turhan synkkä ja tunkkainen meidän makuumme. Ostimmekin pinkan kirjekuoria Akateemisesta ja seuraavassa liikkeessä törmäsimmekin sitten parempiin kuoriin sekä väriltään, malliltaan että hinnaltaan. Ensin ostamamme kuoret näyttivätkin kutsupaperia vasten aivan keltaisilta! Hyi! Eikun palauttamaan edellisiä ostoksia. 

Paperiostosten jälkeen harakanvaistoni löysi Guessin kellovitriinin ja eipä kulunut aikaakaan, kun molemmille hankittiin uudet rannekellot. Omani tosin löytyi toisesta liikkeestä edullisempaan hintaan. (Ollaanpas eilen säästetty!)  Molemmat olivatkin jo uuden kellon tarpeessa ja mikäs sen mukavampi tapa juhlistaa seurustelun vuosipäivää kuin hankkia uudet kellot, joilla yhteistä aikaa voi taas mitata. Oma kelloni mätsää lähes täydellisesti kihlasormuksen kanssa. 
Tämä kuva ei kyllä tee täysin kunniaa sulhon kellolle. Iskimme molemmat siihen ensimmäisenä silmämme, eikä sulholle sitten enää mikään muu kelvannutkaan. 

Kaiken kaikkiaan kiva ja touhukas päivä takana. Nyt voikin suunnata sitten taas töihin ja huomenna voisi ottaa itseään niskasta kiinni kutsukorttien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti