Turun uuden hääpukuliikkeen avajaiset ja muuta pukupölinää

Viime hetken vinkkinä kaikille Turun seudulla asuville:
Tänään avataan Yliopistonkadulla Angelica Bridesin liike, joka lupaa avajaisten kunniaksi -20 % alennuksen kaikista tuotteista, Watters-morsiuspukuja hintaan 599 euroa sekä juhlapukuja 99 eurolla! Käyn itse kurkkimassa ja palailen kertomaan tarjonnasta lisää.
Meidän hääseurueella alkaa olla pukuasiat jo hyvällä mallilla, sillä viime viikonloppuna löytyi upeat puvut myös sulhasen äidille sekä morsiusneitona toimivalle sulhasen siskolle. Vielä olisi siis oma äitini ja kaaso vailla pukua ja lisäksi itse kaipailen vielä asusteita, kuten kenkiä, boleroa ja muuta pientä. Katsotaan tärppääkö tänään. Turku alkaa kyllä olla jo sen verran hyvin koluttu, että kohta suunnataan katseet Tampereen ja Helsingin suuntaan. Osaako kukaan suositella kummastakaan kaupungista hyvää liikettä, josta löytyisi paljon valikoimaa etenkin kevyiden pitkien sifonkipukujen suhteen ja mieluiten ihan inhimilliseen hintaan? Morsiusgalleria on jo kurkattu.

P.S. Sivupalkissa jälleen kysely. Klikkaa oma vastauksesi mukaan!

5 kommenttia:

 1. Kyselystäsi puuttuu kokonaan kukkavaihtoehto :) Vai lasketaanko kukat myös hiuskoristeeksi? ;)
  Noista pukuliikkeistä minulle tutuimmat ovat Lavem, Niinatar ja Stilissima, ainakin kahdessa ensimmäisessä on hyvät juhlapukuvalikoimat anoppeja silmälläpitäen! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tuosta kukkavaihtoehdon puuttumisesta halusin sanoa :D Siksi vastasinkin hiuskoriste, vaikka kukkaseppeleen tapainen viritys olisikin tarkoitus tukkaan väkertää :P

  VastaaPoista
 3. Kannattaa käydä vielä Turussa Maariankadun Muotikuussa jos ei tangolta löydy sopivaa niin liikkeen tehdas tekee mittojen mukaan.Löytöjä voi tehdä Muotikuun tehtaanmyymälässä Kauppiaskadulla.
  terv Malla

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuleva rouva ja piiji! Arvasin, että unohdin jotain, mutten enää saanut muutettua vastausvaihtoehtoja. :/

  Anonyymi: Ollaan pari kertaa Muotikuussa käytykin, mutta yritetään toistaiseksi löytää valmispuku. Teettäminen on sitten viimeinen vaihtoehto ihan jo hinnan vuoksi. :)

  VastaaPoista
 5. Tulin vielä kertoilemaan, että odotetut liikkeen avajaiset jäivät hieman vaisuiksi meidän osalta. Aamupäivällä juhlapukuja ei ollut vielä liikkeessä, eikä myöskään sopivia kenkiä tai boleroa tullut vastaan. Liike on kovin pieni, mutta kauniita pukuja siellä kyllä näkyi olevan. :)

  VastaaPoista