Tänään otin askeleen eteenpäin

Kuva


Kiirettä pitää seuraavina viikkoina töiden vuoksi, mutta yritän roikkua menossa mukana. Pidättehän huolen, ettette tule katumaan näitä asioita (bongattu jälleen Lilyn kautta).

3 kommenttia:

 1. Moikka :)

  Ajattelin laittaa kommenttia sinulle, vaikka tää ei liity ollenkaan aiheeseen postauksen :) Olen pitkäaikainen lukijasi Espoosta ja olen muutaman kerran tilannut korujasikin blogin kautta. Ne on edelleen kovassa käytössä. Tykkään blogistasi edelleen kovasti, vaikka häät eivät minulle olekaan vielä ihan ajankohtaiset.

  Mutta ajattelin kysellä sellaista, kun olet turun seudulta kotoisin. :) Ajateltiin tehdä poikaystäväni kanssa pieni yön yli kestävä turun reissu Turkuun vapun tienoilla. Mitä Turussa kannattaisi ehdottomasti tehdä? :) Ajateltiin olla Karibiassa mahdollisesti yötä, mutta mitä keskustassa tai siinä ympäristössä voisi tehdä? Onko teillä siellä jotain hienoa keilaus / minigolf / tai jotain näiden tyylistä paikkaa? Molemmat ollaan urheiluhenkisiä, niin joku toiminnalllinen juttu olisi kiva :)

  Kiitos jo etukäteen :))

  Katju

  VastaaPoista
 2. Moi! Taidankin muistaa sinut. :) Kiva kysymys. Kauppatorin laidalla on ainakin Hohtogolf West Coast. En ole käynyt, mutta vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Jos haluatte vähän päästä revittelemään niin suosittelen bussia nro 9 (?) Skanssi-kauppakeskukseen, jonka yhteydestä löytyy Flowpark (aukeaa toukokuussa, netistä löytyy infoa). Olen kuullut, että helpotkin radat ovat tuolla melko rankkoja.

  Jos taas kulttuuri kiinnostaa, suosittelen Aboa Vetus & Ars Nova -museota jokirannassa, jonka katon alta löytyy keskiaikainen rauniokortteli sekä upeaa nykytaidetta. Samalla voi tehdä mukavan kävelyretken rantaa pitkin. Turun linna on tietysti myös aina jees, vaikka sinne kannattaakin varata tunteja aikaa. Aurajoki on muutenkin sellainen paikka, että sitä kannattaa kierrellä. Logomosta taas löytyy Tuli on irti! -näyttely, joka on aika interaktiivinen ja hauska. Hmmm, mitäs muuta... Laittelen vielä lisää vinkkejä, jos jotain tulee mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hohtogolfia ollaankin jo täällä Etelä-Suomessa kokeiltu, mutta vaikuttaa siltä, että tekemistä riittää! Kuuntelen mielelläni lisää vinkkejä, jos keksit, mutta tuossa oli jo tosi paljon vaihtoehtoja. Kiitos vielä! :)

   Katju

   Poista