Sunnuntai - Kukkia ja seinämaaleja


Eilen vietettiin rento sunnuntai suunnitellen makuuhuoneen seinien uusimista ja testaten pallonmuotoista pöytäkimppua. Makuuhuone tulee saamaan seiniinsä ainakin uuden maalipinnan, mutta päätyseinän kohtalo on edelleen avoin. Tässä postauksessa haaveilemiani tiiliseinävaihtoehtojakin katseltiin, mutta ainakin kyseisessä liikkeessä hinnat olivat melko suolaiset. Toinen vaihtoehto olisi tyylikäs tapetti, mutta sopivaa ei ainakaan vielä tullut vastaan.

Yksi vaihtoehto häiden pöytäkoristeiksi on sieneen tehty pallomalli neilikoista ja muista leikkokukista. Testasin tätä vaihtoehtoa neilikoilla ja ruusuilla ja nättihän siitä tuli, vaikkakin aivan liian pinkki meidän makuumme kukkakaupan tarjonnasta johtuen. En itse välitä runsaasta vihreästä kimpuissa, joten siinäkin mielessä tämä suunnitelma olisi aivan ideaali. Projektina häät -sivustolta löytyy tarkemmat ohjeet tähän helppoon pöytäkoristeeseen.
Tässä inspiraatiokuvia, joista idea sai alkunsa. Näissä useimmat pallot on sijoitettu hyvin korkealle pitkiin vaaseihin tai vastaaviin, mutta me haluamme kukat melko matalalle käytännön syistä. Vieraiden on mukavampi keskustella, kun välissä ei ole jättimäistä kukkapallopylvästä.7 kommenttia:

 1. Ihania nuo kukat! Pitää varmaan vilauttaa näitä kuvia meidän floristille, joka haluaisi tunkea noihin sieniasetelmiin (,joiden hyväksyminen on mulla vielä hieman kesken - halusin siis kimppuja) lisävihreitä ja vaikka sun mitä lehtiä, vaikka mun intressit on nimenomaan niissä KUKISSA...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama juttu. Ei niin paljon sitä vihreää, vaan niitä KUKKIA! :D

   Poista
 2. Oi rakastan noita palleroita vaan entistä enemmän! Todella nättejä kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Nämä toimii myös kotona ihanasti pöydän koristeina. :)

   Poista
 3. asiasta viidenteen.. tiedätkö mistä löytyis ohej tälläiseen http://www.etsy.com/listing/62197884/mini-birdcage-veil huntuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, voisin itseasiassa tuollaisen tutoriaalin tehdä tässä lähipäivinä. :)

   Poista
  2. olen yrittänyt kauheasti etsiä ohjetta tuollaiseen puol naamaa peittävään huntuun.. ei vaan löydä :) kiits.

   Poista