Pitäiskös niitä kutsuja...Sulho ja kaaso ovat kovasti sitä mieltä, että nyt pitäisi laittaa pystyyn korttiaskartelupaja. Itse olen kuitenkin sen verran paljon askarrellut kortteja, että jostain syystä lähemmäs kolmenkymmenen kortin vääntäminen merkitsee lähinnä tulostimen kanssa kinastelua, kun taitettavien korttien kuvia yritetään mallailla oikeaan paikkaan. Ehkä myös pelottaa lähteä tekemään kortteja, joita ei sitten kauhean duunin jälkeen lähdetä ihan tuosta vaan uusiksi tekemään, jos mieli muuttuukin. Niin kauan kun kortteja ei ole tehty, voimme muuttaa vielä mieltämme niiden suhteen. Hämmentävää kyllä olen aika tyytyväinen korttisuunnitelmaamme, joka tosin ottaa edelleen vielä toisinaan kehitysaskeleita. Olen siis vähän jopa nössö näiden korttiasioiden suhteen, enkä halua tehdä loppulisia päätöksiä kortteja koskien.  

Lisäksi etsimme edelleen täydellisiä kirjekuoria! Miten haastavaa voi olla löytää about 160 mm x 160 mm neliökuori vaaleanharmaana, mutta ei kuitenkaan metallinhohtoisena? Ja jos niitä löytyy, niin ainakaan saatavilla ei ole kolmeakymmentä kappaletta. Kirjekuoret kuitenkin määrittävät aika hyvin myös kortin lopullisen tarkan koon. Repeän riemusta, jos teemme kortit ja sopivia kuoria ei sitten löydykään oikeassa koossa. 

Ei kai auta kuin tarttua paperileikkuriin ja laittaa homma pyörimään...

12 kommenttia:

 1. Mä just tänään hain kutsukorttien kuvat valokuvaamosta ja tuli über hienot. Ei oo kellää muulla ainakaa samanlaista kuvaa!! :D Kyllä ne tästä pikku hiljaa rakentuu, huhtikuun alusta pitäis olla kaikkien postiluukussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Meillä ei varmaan ole edes vielä huhtikuussa valmiina! :D

   Poista
 2. Mekin vänkäillään kutsujen kanssa, vaikka hiljalleen pitäisi kyllä laittaa hommat pyörimään, että saadaan ne lähtemään edes likipitäen ajoissa. En vaan vielä(KÄÄN) ole varma, mikä on "just se" kutsumalli jajajaja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you... Kai se tästä pakon edessä alkaa aueta. :D

   Poista
 3. Ootko käyny metsästämässä noita kuoria Sinellistä Varistosta tai Kampista? Siellä on mun mielestä tosi hyvät valikoimat eri kokoisia ja -näköisiä kuoria..
  Vähän joo täälläkin päässä kutsut mietityttää. Aina kun on tehnyt uuden "hienon " kutsudraftin, siinä alkaa joku pykimään vähän sitä katseltuaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaparkissa käydessä kelattiin läpi Sinellin valikoima, mutta tuloksetta. Turussa päin asutaan, joten pääkaupunkiseudulle ei viitsisi pelkkien kirjekuorien takia lähteä. :/

   Poista
 4. Meillähän kävi just niin kutsujen kans, et tehtiin vaan "jonkun kokoset" ja sit kuoria katellessa huomattiin et kutsut on liian pitkiä JA leveitä mihinkään pieneen ja siroon kuoreen :D piti sit hankkia vähän isommat kuoret.. Eipä siinä mitään mutta niissä isompien kuorien värivalinnoissa ei ollu yhtä paljon valinnanvaraa ku astetta pienemmissä kuorissa.
  Noh.. tekemällä oppii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Just tätä mäkin pelkään ja siksi kuoret pitää nyt ensin löytää. :/

   Poista
 5. Mulle kävi niin päin, että ostin kirjekuoret jo paljon ennen kuin olin uhrannut ajatustakaan koko kutsuille :D Joku jo ihmettelikin, että miten pystyn pitäytymään suunnitelmassa tehdä juuri kuorien muotoiset kutsut, mutta minusta se ei ole ongelma ellei siitä tee ongelmaa.. Edelleen kutsuja ajatellen on paljon vaihtoehtoja, miten päin taittuu, miten päin on tekstit ym. vaikka kuoren pitkänomainen malli määrää ulkomitat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä melkein kirjekuoreen kuin kirjekuoreen saa suunniteltua kauniin kutsun. Ja jos kuoren malli miellyttää niin miksei sitten sama malli kutsuissa. :)

   Poista
 6. Mä tiesin millaiset kutsukortit halusin jo ennen kuin hääpäivä oli päätetty. Se lopullinen toteutus ja värimaailma sitten pikkaisen paremmin muokkautui parin viime kuukauden aikana. Jotenkin tuntuu et meidän koko häiden visio alkanut juuri kutsukorteista, joista tuli aivan upeita! Maanantaina sit eika kortit postiin, joten katsotaan miten vierat reagoivat :D Musta kutsukortit ovat ÄÄRETTÖMÄN tärkeitä, koska ne oikeasti ilmoittaa vieraille mitä odottaa - yeps ei mitään panikkia Varpunen, teet vain häiden tärkeimmän päätöksen :) / haleja sinne, kyllä sä onnistut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä samaa mieltä. Kutsut kertoo niin paljon häiden luonteesta, niiden teemasta ja hääparista. Nyt on kuitenkin matskut vihdoin ostettu ja voidaan käydä töihin. :)

   Poista