Perjantain hääharppausJoskus hääsuunnittelu etenee pitkään aivan madellen ja toisinaan se ottaa nopeita harppauksia eteenpäin. Tänään oli jälkimmäisen vuoro. Yksi minua pitkään vaivannut oleellinen asia oli kampaajan varaaminen hääseurueen naisporukalle. Muutamasta liikkeestä myytiin jo ei-oota ja pelkäsinkin olevani liian myöhään liikenteessä. Tänään kuitenkin tärppäsi ja sain pienelle porukallemme kampaajan sekä itselleni meikkaajan! Kampaaja ymmärsi heti visioni hääkampauksesta ja uskon olevani hyvissä käsissä hääpäivänä.

Hyvä flow jatkui, sillä olin ollut äidin ja kaason kanssa liikenteessä ja kun totesin myöhästyväni seuraavasta kotiin vievästä bussista, päätimme äidin kanssa piipahtaa yhdessä pukuliikkeessä, josta loppujen lopuksi jatkoimme vielä seuraavaankin. Ja kas, äidille löytyi puku! Voin kyllä sanoa jo kolmen naisen juhlapuvut nähtyäni, että kauniimmassa seurassa en voisi juhlaamme viettää.

Tänään saatiin siis kaksi tärkeää asiaa ruksittua to do -listalta, joten voimme käydä kätevästi viikonlopun aikana seuraavan jutun kimppuun. Kävin ostamassa kutsuja varten paperia ja nyt pitäisi saada prototyyppi tehtyä. Päivät hupenevat nimittäin kovaa vauhtia ja tässä alkaa olla enää kaksi kuukautta aikaa kutsujen lähettämiseen. Hui!

Lopuksi vielä linkkivinkki ja loppukevennys.

Törmäsin mahtavaan uuteen blogiin, jota pitää häävalokuvaaja. Häätunnelmointia luvassa siis vähän erilaisesta ja nimenomaan ammattimaisesta näkökulmasta. Käykäähän kurkkimassa täällä!

Ja jos meillä morsiamilla lähtee mopo käsistä ja stressi iskee päälle niin eipä hätiä! Meille löytyy ihan oma design-pakkopaita, olkaat hyvät! Mahtavaa viikonloppua!

Hmmm, vai olisko tämä sittenkin rusettikoristeltu neulekondomi? Ken tietää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti