Palikkapäiväkirja

Haluaisitko kirjoittaa päiväkirjaa, mutta aika ei riitä ajatusten laajamittaiseen tallentamiseen? Meille kiireisille ihmisille on onneksi tarjolla pelastus nimeltä Keel's Simple Diary, joka nimensä mukaisesti on niin simppeli kuin päiväkirja vain voi olla.Jokaiselle päivälle on varattu kirjasta yksi sivu, joka sisältää vaihtelevasti kysymyksiä, täytetehtäviä sekä monivalintatehtäviä, kuten päivän luonteen määrittäminen kolmesta eri vaihtoehdosta. Päiväkirjaa voi täyttää silloin kun haluaa ja siinä järjestyksessä kuin haluaa, eikä hommaan mene kuin pari minuuttia. Siitä huolimatta yhdelle sivulle saa kivasti tiivistettyä päivän kohokohdat ja samalla tulee kätevästi paljastaneeksi jotain persoonallisuudestaan. Päiväkirjan sivuihin onkin varmasti mukava palata myöhemmin ja siihen jää myös helposti koukkuun.Päiväkirja on englanninkielinen, mutta peruskielitaidolla pärjää helposti. Itse täytän päiväkirjaa ihan reilusti suomeksi. Päiväkirjan hienous onkin siinä, miten se mukautuu juuri niihin tarpeisiin ja toiveisiin, jotka kullakin kirjoittajalla on. Oman päiväkirjani väriksi valitsin pirteän pinkin, mutta kirjakaupan hyllystä löytyi myös muita värivaihtoehtoja. Hintaakaan tällä laukussa mukavasti kulkevalla kirjasella ei ollut kuin päälle kympin. Ja jos kirjamuotoinen versio tuntuu liian hankalalta, voi Simple Diaryn kännykkäversion hankkia puhelimeensa täältä!Varpunen suosittelee!

7 kommenttia:

 1. Onpa kivaisa kapine! :) Täytyy varmaan laittaa AdLibriksesta tilaukseen, kun muitakin kirjoja pitäisi tilata - kunhan nyt vain keksii, minkä noista kaikista väreistä tahtoo. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Hei, mahtavaa! Päiväkirjan kirjottaminen aina jää, vaikka tietää et niiden juttujen lukeminen on myöhemmin tosi kivaa (tai myötähäpeää aiheuttavaa, jos kyseessä on teiniaikojen päiväkirjat :P).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun teinipäiväkirjat on haudattu niin syvälle muuttolaatikoiden pohjalle kuin mahdollista. Sitä häpeän määrää. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa pitäisi olla. :)

   Poista