Myrskyisät potretit

When life gives you lemons, make lemonade.

Kyseinen sanonta pätee paitsi elämään yleensä, myös häihin ja hääsuunnitteluun, joissa positiivinen asenne ja mielikuvitus ratkaisevat monta asiaa ja epäonnen voi onnistua kääntämään positiiviseksi. Häävalokuvaus on hyvä esimerkki, sillä hyvien potrettien edellytys ei tosiaan ole kaunis ja aurinkoinen ilma. Nämä kuvat ovat siitä vankka todiste.

Tummana vellova pilvikatto, tuulessa hulmuavat helmat ja sähköinen läsnäolon tunne. Upeaa.

11 kommenttia:

 1. Vautsi, todella upeita kuvia! Ihan mun mieleeni. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, nämä kuvat saa LÄHES toivomaan myrskyä hääpäiväksi, todella upeita!

  VastaaPoista
 3. Nää on hianoja! Lokakuussa olen henkisesti valmistautunut tällaisiin säihin ja kuviin. Toivottavasti meidän kuvaajakin. ;)

  VastaaPoista
 4. Ah, johan se Varpunen myrskyn lykkäsi. :) Tossa ekassa ja kolmannessa on erityisesti sitä sähköntuntua..

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä, edellytys hienoille otoksille ei tosiaankaan ole täydellinen auringonpaiste, vaikka ihana sekin on. Upeita kuvia. Minäkin melkein aloin toivomaan myrskyä hääpäivälle tai ainakin potrettikuvauksen ajaksi ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo ensimmäinen.. aahh niin ihana. Minäkin voisin tapojeni vastaisesti vähän käyttää salamaa jotta tulisi tuollaisia kuvia <3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että näin moni tykästyi myrskykuviin. Itse yritän kovasti olla toivomatta myrskysäätä hääpäiväksi pelkästään kuvien takia. Se kun sotkisi suuren osan järjestelyistä. :D

  VastaaPoista
 8. olisi vielä tosi ihana kun olisi kaikista kuvaajatiedot.. :)

  VastaaPoista