Must have wedding photos part 2 - Potretit

Hääpotretit kuvaamme juhlamiljöössä vihkitilaisuuden jälkeen ja sateen sattuessa sisätiloissa. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että kuvaus on suunniteltu hyvin etukäteen ja meillä kahdella sekä kuvaajilla on selvät sävelet kuvauksen suhteen, jotta homma saadaan purkkiin toivotulla tavalla ja tarpeeksi reippaaseen tahtiin vieraat huomioiden. Vieraille on järjestetty pientä aktiviteettia kuvauksen ajaksi, kuten photo booth, vieraskirja ja karkkibuffet. Hyvällä säällä juhlapaikan ympäristö on myös sen verran kaunis, että sitä ihaillessa kuluu hetki jos toinenkin. On kuitenkin tärkeää, että saamme valittua ainakin muutaman potretin, jotka erityisesti haluamme, jotta kuvaus ei mene haahuiluksi. Potretit on myös oleellista valita niin, että ne on mahdollista toteuttaa kuvausympäristössä.


Tätä olemme jopa harjoitelleet... Laiturilla...Lähikuvia. Tosin ilman huntua...Kengät toki myös...


Ja tietysti ei-niin-potretti: Häävalssi...
Yllättävän vaikeaa on löytää juuri sellaisia potretteja, jotka herättäisivät sellaisen "Mä haluun!" -fiiliksen. Vielä vaikeampaa on löytää sellaisia sävähdyttäviä kuvaideoita, jotka soveltuvat sisätiloihin. Eniten huomaan pitäväni kuvista, joissa valo on juuri kohdallaan. Ja sellaisia kuviahan ei voi suunnitella etukäteen, vaan ne ovat juuri oikean hetken hyödyntämisen tulosta. Toivotaan, että sellaiset onnistuvat myös meillä.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia olet tähän keräillyt. Itsekin olen inspiraatiokuvia tallettanut koneelle kuvauksia varten. Meillä kuvat otetaan myöskin ulkona tai muussa miljöössä. Itsekin olen ihastunut kuviin, joissa käytetään valoa taidokkaasti ja kuvakulmat eivät ole kovin perinteiset. Toivottavasti saadaan mieleisemme potretit molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Taidetaan olla molemmat siitä vähän haastavia asiakkaita, että tiedetään mitä halutaan. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Varsinkin tuo missä morsian hyppää syliin. Meille tulee ehdottomasti jotain saman tyylistä ja ollaan myös jo harjoitelleet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hoksasin muuten, että puku voi aiheuttaa omat ongelmansa tällaisissa hyppykuvissa. Taidan vetäistä tyllialushameen päälle ja ryhtyä treenaamaan. :D

   Poista