Monitoimitaulu

Joskus asioilla kestää ottaa paikkansa. Äitini osti meille tammikuisella häämessureissulla tämän ihanan taulun, jossa yhdistyvät kätevästi valokuvakehykset, peili sekä avainkoukut. Me saimme sen pitkän sijoituspohdinnan jälkeen eteisen seinälle joskus viime viikolla. Eihän tässä missään jäniksen selässä olla...Avainkoukut nimikoin erikseen kirjoituskonefontilla. Kehyksiin pääsivät alustavasti Puppe, me kaksi sekä sormuksemme, mutta toiveena olisi saada vanhoja kuvia sukulaisista myös esille. Pidämme molemmat valokuvista ja portaikon kuvagalleriamme kaipaisikin myös päivitystä. Hääkuvat ovat varmasti sitten ihan omaa luokkaansa. Niitä tulee seinille taatusti ihan riittämiin. Pidän jostain syystä tästä taulusta kuitenkin erityisen paljon ja huomaan jääväni katselemaan ohikulkiessani kuvia useamman kerran päivässä. Tajusin myös, ettei Pupesta ole tätä ennen ollut laisinkaan kuvia kodissamme esillä. Nyt mussukkaa pääsee katselemaan myös silloin, kun se on muualla hoidossa.


9 kommenttia:

 1. Ihana taulupeilikoukkukehys-härpätin! Mulle kans! (Ja joku paikka, johon se ripustaa, kiitos. :D) Vanhoissa kuvissa on jotain kertakaikkisen maagista. Sain juuri oman olohuoneen seinälle melko valmiiksi yhden ikuisuusprojektin - kuvakollaasin sekä minun että miehen iso- ja esivanhemmista aina omien isovanhempiemme vanhempiin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen valokuvaprojekti olisi meilläkin edessä. Ihana katsella kuvista sellaisia sukulaisia, joita ei täällä enää ole.

   Poista
 2. mutta, miten ne kaikki hääkuvat oikein saakaan mahtumaan seinälle? kun ne kaikki ovat sitten superhienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten Tara miettinyt ihan samaa. Justiin sain tekstarin että meidän tilaamat kuvat odottaa liikkeessä. Ja vielä haluisin teettää lisää. Mikä neuvoksi, mihin ne laittaa, kattoon? :D

   Poista
  2. Juu, voipi loppua seinätila kesken. :D

   Poista
 3. Mistäköhän liikkeestä äitisi osti tuon taulun? Se on aivan I.H.A.N.A!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos muistan oikein, se taisi olla Lohjan ABC:n yhteydessä olevasta sisustusliikkeestä.

   Poista
 4. Aivan ihana taulu! Tuollaisen pystyisi näppärä varmasti tekemään itsekin, vaikka vanhoista ikkunanpokista. Tulisi kyllä minulle tarpeeseen kun avaimet on AINA hukassa! Ja valokuvia tulee valitettavan vähän laitettua esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samassa eteisessä iso peili, jonka olemme oman talomme vanhoista ikkunanpokista tehneet. Se on myös tosi hieno. Epämääräiset kuvat löytyy täältä: http://villivarpunen.blogspot.com/2011/08/ikkunan-uusi-elama.html :)

   Poista