Kuulutus uusille hääbloggaajille!Tuntuu siltä, että uusia hääblogeja ilmaantuu kuin sieniä sateella ja sehän vasta onkin ihanaa. En kuitenkaan itse ole oikein pysynyt perässä kaikista uusista blogeista, joten pliis, heittäkää linkkiä kommenttilootaan. Luen muiden parien hääsuunnittelusta enemmän kuin mielelläni! Kannattaa myös käydä laittamassa viestiä Projektina häät -sivuston kautta, jos haluaa bloginsa hääblogilistalle.

Lopuksi vielä iloinen edistysaskel. Löysin eilen mahdolliset hääkengät oikeassa värissä, inhimillisellä korolla ja vielä ihan huimassa alennuksessa. En ole vielä räpsinyt kuvia niistä, sillä perinteiseen tapaani tulen tuunaamaan niitä vielä vähän persoonallisemmiksi. Pieni miinus tulee kuitenkin vähän turhan matalasta korosta. Olisin mieluusti kelpuuttanut sen +6 cm kantojen alle, mutta käy tämä kai näinkin. Eivät jalat ainakaan väsy. Väri on tietysti tummahko fuksia eli ihan loistava sävy!

11 kommenttia:

 1. Heips! Täällä ilmoittautuu blogisi aktiivinen lukija ja vastikään oman blogin perustanut :) Tervetuloa lukemaan osoitteeseen http://silverwinterwedding.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! En muista laitoinkin johonkin kommenttini blogini, mutta tässä tämä vielä: http://samasade.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Onko ne kenkulit ostettu netistä vai jostain kaupasta. Et vinkkaisi kun tää haluaa niin kovasti löytää fuksiat hääkengät ja ei löydy sitten mistään:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kengät Haloselta, mutta olen nähnyt myös Kookengässä fuksianvärisiä korkkareita. Ne on onneksi nyt muodissa. :)

   Poista
 4. Tsuppa dui, Turusta tulee myös blogissa http://qwennu.blogspot.com, enempi tai vähempi säännöllisesti. :)

  VastaaPoista
 5. Heippa :) Täälläkin ois tuommonen pieni blogi menossa ^^ http://thenorthernbride.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tämäkin tuleva rouva vastaa "etsintäkuulutukseen" :) http://romantiikkaajarustiikkia.blogspot.com/

   Poista
 6. Sun blogia oon jo aika pitkään lukenut ja tänään määkin aloitin bloggauksen! JEAA! http://ihavegothim.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Uutukainen blogi löytyy myös http://pienia-haaunelmia.blogspot.com/ =)

  VastaaPoista
 8. Jee! Kiitos linkeistä! Täytyy käydä tutustumassa. :)

  VastaaPoista
 9. Lisäksi kannattaa ilmoittaa blogi Blogilistalle ja lisätä siellä häät-kategoriaan, http://www.blogilista.fi/ Ainakin mä seuraan blogeja ainoastaan sitä kautta.

  VastaaPoista