Kirjakirppis!

Kevään kunniaksi tyhjennetään kirjahyllyjä ylikuormasta ja päätin laittaa parhaimmat ja teitä lukijoita ehkä eniten kiinnostavat teokset tänne blogin puolelle etsimään uutta omistajaa. Kaikki kolme kirjaa ovat huippukunnossa niin sisältä kuin ulkoa. Muistojen korut (Johanna Vireaho & Sari Tammikari) MYYTY


Kauniilla kuvilla varustettu kirja esittelee vaihe vaiheelta mitä mielikuvituksellisimpien korujen valmistusta niin vanhoista lusikoista kuin pelinappuloista. Uniikit koruideat muotoutuvat valmiiksi koruiksi ja ideoita syntyy samalla lisää, kun vanhoille tarpeettomille esineille pohtii lisäkäyttöä asusteen muodossa.

The Party Dress Book (Mary Adams) MYYTY

Tästä kirjasta luovun lähes haikein mielin. Sivut suorastaan pursuavat toinen toistaan kauniimpia mekkoja ja yksityiskohtia. Tämä on jokaisen mekkorakastajan ja mekkojen ompelijan toivekirja kaavoineen ja ohjeineen! Kirja on englanninkielinen, mutta peruskielitaidolla pärjää jo pitkälle.

Ompele suit sait sukkelaan (Emma Hardy) MYYTY

Jos ompelu on sinulle uusi laji tai kaipaat nopeita ompeluohjeita erityisesti kodin sisustusta silmällä pitäen on tämä kirja sinua varten. Ohjeet ja kuvitukset ovat selkeitä ja raikkaita.Kirjat myydään hintaan 15 e/kpl (sisältäen 6 euron postituskulut) eli reippaasti kirjakauppahintoja edullisemmin. Ota yhteyttä mailitse sari.har(a)hotmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti