Kimaltava ihastuspettymys

Selasin taas yhtenä päivänä läpi kymmeniä sivuja hiuskampoja Etsyssä, eikä mikään oikein tuntunut kelpaavan. Eivät edes ne hiuskammat, joita olin aiemmin harkinnut tässä postauksessa. Yllättäen keskikokoinen napakka kimalteleva hiuskoriste ei riittänytkään. Haluan jotain isompaa, ilmavampaa ja näyttävämpää. (Kröhm, juuri ehkä sellaista mitä äitini oli yrittänyt ehdottaa...) Minulle ei tule huntua, joten hiuskoriste voisi hyvin olla vähän näyttävämpi kuin kasa kimaltavia kiviä.

Ja sitten se tuli vastaan.


Ihana, ihana, ihana!
Omaan kampaukseeni koriste aseteltaisiin kuitenkin taakse toiselle sivulle, eikä osittain korvan päälle, kuten tässä.


En saanut katsettani tästä enää irti, eikä mikään muu hiuskampa näyttänyt enää miltään. Objektiivisen katsauksen saavuttamiseksi pyysin sulhoa arvioimaan selaimen välilehtiin tallentamiani vaihtoehtoja ja tämän viimeisen kohdalla häneltäkin lipsahti ihasteleva "Ooh!"

Mutta... Ensimmäinen asia, joka arvelutti oli hiuskoristeen hinta. 200 dollaria ei ole ihan pieni summa hiuskoristeesta, jota pidän luultavasti vain kerran. Tukijoukot olivat kuitenkin sitä mieltä, että tämä sen olla pitää, joten laitoin valmistajalle mailia kyselläkseni hiuskoristeen kokoa. Harmi kyllä 19 sentin pituudellaan ja lähes 8 sentin leveydellä tämä kaunistus on omaan makuuni jo turhan iso. Minulle tulisi varmaan olo kuin kulkisin lautanen takaraivolla ja se ei ole ihan hakemani fiilis. Tämä kaunokainen saa siis jäädä tilaamatta ja hiuskoristemetsästys voi siis jatkua.


Onko muilla yhtä suuria vaikeuksia löytää jotain täydellistä asustetta?

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis! Multa puuttuu vielä pukukin ja häihin 4 kk aikaa.. Hiuskoristuksia olen katsellut, mutta vaikea kuvan perusteella päättää, mikä sopisi lyhyisiin hiuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä paljon helpompaa, jos kaikkia netin ihanuuksia pääsisi kokeilemaan. :/

   Poista
 2. Mä edelleenki cheerleadaan ninkaa!!! Väitän, että jos laitat Ninalle ton kuvan ja kokospeksit ni alta aikayksikön saat tarjouksia useemmista sulle sopivista koruista! :) Nina on viel niin superihana, että!!! Kokeile ees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy miettiä. Ninkan sivuilta ei löytynyt kuin yksi "vähän-sinne-päin" -koriste ja olen korujan pitkään harrastaneena tosi tarkka (lue:nirso) näistä. Jos ei sopivaa tule vastaan, niin sitten alan teettämään. :)

   Poista
  2. Noku sillä on vaiks mitä muutaki mitä ei sivuil oo! :D Ja se tekee ja kaivaa ja ettii! Se on niin mahtava, ettet usko!!! Oikeesti! Kokeile!!!! :D

   Poista
  3. Sä olet kyllä ihan mahdottoman yritteliäs. No jospa mä laittelen sinne mailia. Ihan vain koska sä olet niin varma asiasta. ;D

   Poista
 3. Tuosta tuli nyt sen verran oma hiuskoruni mieleen, lähinnä tuolta malliltaan, joka tosiaan löytyi Morsiusgalleriasta (jos sulla tulee joskus täällä Tampereella käyntiä) ja ovh oli 59e. Tässä vielä linkki, jos et tuota ole vielä lukenut: http://anniesweddingdiary.blogspot.com/2012/03/jotain-kimaltavaa.html

  Ihan vaan vinkkinä siis, löytyy näitä vähän edullisemminkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tuossa kuukausi takaperin Morsiusgalleriassa koristeet katsomassa, mutta silloin oli vielä toisentyylinen koriste hakusessa. Ehkä täytyy tehdä uusi reissu. :D

   Poista
 4. Mulla on ylimääräinen vähän samantyyppinen kuin tuo Annien ja sinun kuvaamasi, myöskin Morsiusgalleriasta ostettu :)

  Minun korussani on vain hitusen enemmän kristalleja, ikäänkuin noiden valkoisten terälehtien tilalla. Mutta en tosiaan laitakaan sitä häihini, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit laittaa kuvan sähköpostiin, jos olisit halukas myymään. :)

   Poista
 5. Hih, oma hiuskoristeeni oli tätäkin paljon isompi eikä tuntunut lautaselta päässä ;) Tai muultakaan ankealta ylimääräiseltä. Taitava kampaaja osaa sijoittaa sen niin, ettei tarvi murehtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sun koriste olikin kauniisti lähellä otsaa ja passasi siksi tosi hyvin. Itse haluan koristeen pään takaosaan ja siellä melkein parikymmentäsenttinen koru tuntuisi jo isolta. Pääasiahan olisi se kampaus. :/ Tuossa ekassa kuvassa morsiamella se nyt toimiikin pään sivussa.

   Poista