Hiuskoristeita moneen makuun

Kuka sanoi, että morsianten kutreja tulee koristaa perinteinen tiara, hiuskampa tai huntu? Etsyä selatessani olen törmännyt moniin upeisiin ja melko originelleihinkin hiuskoristeisiin. Näyttää siltä, että nykyään hiuskoristeet saavat olla isoja, näyttäviä, blingejä ja usein myös vintage-henkisiä. Tässä parhaimpia paloja. Kuva


Kuva


Kuva


Kuva


Kuva


Kuva

Löytyikö omaa suosikkia?

8 kommenttia:

 1. Tuo helmi"panta" näyttää aika unelmalta! En kyllä usko, että se sopisi kokonaisuuteen ollenkaan, mutta olen vähän helmifiksoitunut. Myös muutama alin pantavaihtoehdoista kutsui tutkimaan enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pannat on kyllä kauniita. Eivät vaan jotenkin istu mun päähän. :/

   Poista
 2. mulla on etsyn suosikeissa ainakin tuo ustavalkoinen sulkafachinator! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuokin oman lisänsä kaiken valkoisen keskelle. :)

   Poista
 3. Toi on toi birdcage aivan ihana! En ole vielä päättänyt että millanen koriste tulee päätäni somistamaan, mutta birdcage on hyvä vaihtis! :)

  Minu blogissa on sinulle yks juba :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös birdcageista, mutta jotenkin tuntuu, etteivät ne sovi kasvoihini. Jätän siis suosiolla muille morsiamille. :)

   Poista
 4. Tuo toiseksi alin kampaus on huikean kaunis ja toimisi kivasti myös hieman juhlavampana kampauksena myös muille kuin morsiamelle. Varsinkin jos panta olisi hieman "arkisempi".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaus on kyllä todella kaunis ja sen tyylisiä monen morsiamen blogissa onkin vilahdellut. Panta kruunaa koko jutun. :)

   Poista