Hääuni


Menin sitten viime yönä naimisiin. Hääpäivä tuli aivan puskista ja vieraiden siirtyessä vihkipaikalle ehdin jo ihmetellä missä vaiheessa olimme tehneet kutsukortit, olimmeko löytäneet oikeanlaiset kirjekuoret (jep, ne kirjekuoret vainoavat nyt jo unissakin) ja keitä ihmeen tyyppejä me ollaan oikein kutsuttu. En myöskään muistanut harjoitelleeni sisääntuloa musiikin kanssa, eikä minulla ollut mitään havaintoa siitä, kuka musiikkilaitteista piti huolta ja oliko hänellä oikeat kappaleet. Emmehän olleet päättäneet edes poistumismusiikkia! Lisäksi säätiedotus oli luvannut vesisadetta (karttakuvassa koko Suomi oli peittynyt niihin kolmen sadepisaran rankkasadepilviin) ja vihkitilaisuus aiottiin pitää sisätiloissa.

Kaikesta hämmennyksestä huolimatta minä olin onnistunut saamaan itseni täyteen tällinkiin, olin itsevarma ja erittäin malttamaton näkemään sulhaseni. Ja kun sadepilvetkin vaihtuivat auringonpaisteeseen, aloin innosta hihkuen vaatia vieraita siirtymään ulos alkuperäiselle vihkipaikalle. Vastahakoisesti vieraat alkoivatkin vaihtaa paikkaa, mutta minua ei ylimääräinen häslinki haitannut, vaan olin erittäin hyvällä tuulella.

Varsinaisesta vihkitilaisuudesta en nähnyt unta, mutta "karkasimme" kuitenkin sen jälkeen juhlapaikalta hetkeksi ihanalle pienelle saarelle, jonne laukkasimme hevosilla jäisen (joo, oli kesä) meren yli. Pelkään todellisuudessa jäällä liikkumista, mutta jostain syystä unessa en pelännyt juuri ollenkaan, vaan nautin retkestämme täysin siemauksin.

Kylläpä jäi hyvä fiilis tuosta unesta, vaikka asiat menivätkin vähän vain sinne päin. Osaisinpa todellisuudessa sitten hääpäivänä olla yhtä rento ja hetkessä kiinni.  

4 kommenttia:

 1. Tiedätkö, mä näin kans hääunta viimeyönä, siinä oli vaan huono fiilis, toisin kuin sun unessa. Tai häiden suhteen ei ollut huonoa fiilistä, vaan siitä, että unessa mulla oli kolme hääpukua ostettuna, joita kaikkia inhosin. Yksi oli beige, yksi hopea ja yksi pinkki (mulla on siis valkea puku oikeasti) ja unessa olin paniikissa, että miten selviän näissä hirvityksissä. Lisäksi ne olivat mulle liian isoja ja mietin, että miten niitä ehtisi vielä nyt hääpäivän aamuna pienentää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää hääunet tulee varmaan lisääntymään sitä mukaa, kun hääpäivä lähestyy. Toivottavasti unesikin muuttuvat sitten mukavemmiksi. :)

   Poista
 2. Haha! Unissa ei kyllä yleensäkään ole päätä eikä häntää, mutta on se hauska miten sitä siinä itse unessa ei tajua (: Mutta hyvä, että saat "harjoitella" öisin, niin menee se oikea hääpäivä sitten tosiaan rennosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten käy ja alkaako seuraavien kuukausien aikana nähdä näitä unia ihan urakalla. :D

   Poista